SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katliam Silahı 3 Bine Alınmış

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 aile arasındaki 3 kişinin öldürüldüğü kan davası cinayetinde kullanılan kaleşnikof silahın 3 bin TL'ye satın alındığı ortaya çıktı.

Malatya merkez Yeşiltepe Koşu Mahallesinde Bingöllü olan Özgür ailesi ile Keskin ailesi arasındaki kan davasından dolayı 25 Kasım 2010 günü, kan davası nedeniyle meydana gelen kaleşnikoflu silahlı saldırıda Rabia Keskin (48) ve Burhan Keskin (48) ve Serdar Keskin (21) öldürülmüş, 4 kişi ise yaralanmıştı.

Olaydan sonra Hüseyin Ö, Selahattin Ö. ve Akif Ö. tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Olayı gerçekleştiren saldırganlardan Hüseyin Ö.'nün cinayet gecesi yakalanması için Emniyetin tüm şubelerinin verdiği destek ile yaklaşık 50 ayrı polis ekibinin görev yaptığı ve zanlının Şahnahan Kasabasından Özal Köyü'ne giden toprak yolda giderken yakalandığı, toprağa gömdüğü kaleşnikof silahın ise yeri göstermesi sonucu çıkartıldığı öğrenildi.

Olayda kullanılan kaleşnikof silahın Hüseyin Ö. tarafından Elazığ'da yakın akrabası olan Gülhasan E.'den 3 bin TL para verilerek satın alındığı tespit edildi. Eskişehir'de olduğu tespit edilen Gülhasan E.'nin Malatya Emniyeti'nin Eskişehir Emniyeti ile kurduğu koordinasyon sonucunda bu ilde yakalandığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız