SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katliam Zanlısı Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçesi'nde, bir kadın ve 4 çocuğunun öldürülmesi olayının katil zanlısı olarak aranan koca Cabbar S., jandarma tarafından yakalandı. Katil zanlısının, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine sınır olan Darende'nin Gazi Köyü yakınlarında arazide yakalandığı bildirildi.

İlçenin eski adı Karadiğin olan Akova Köyü'nde dün Fatma Seven (25), çocukları Esma Seven(2), Pınar Seven (1) ile annenin ilk evliliğinden olan çocukları Hasibe Özdemir (7) ve Hasan Özdemir (4), Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında evde öldürülmüş olarak bulunmuşlardı. 5 cesedin boyunlarında da ip ya da lastikle boğulduklarına dair izler saptanırken, ayrıca annenin göğüs bölgesinde 5 bıçak yarası saptanmıştı.

Kadın ve 4 çocuğunun katil zanlısı olarak, geçtiğimiz yıl eşi ve 1 çocuğunu 2 gün süreyle rehin tutan, eyleminin başlangıcında kayınvalidesini av tüfeğiyle yaralayan, teslim olduktan sonra Kuluncak Kaymakamlığı'nda "resmi" nikahı yapılan koca Cabbar S. aranıyordu.

Katliam üzerine alarma geçen jandarma, katil zanlısının fotoğraflarını tüm bölgedeki köy ve mezralara dağıtırken, geniş çaplı bir de arama başlatmıştı. Darende Jandarmasına bağlı timlerden biri Elbistan sınırındaki Gazi Köyü civarında, yaya olarak Elbistan yönüne gitmekte olan bir kişiyi farkettiler ve bu şahsı yakaladılar. Yakalanan şahsın katil zanlısı Cabbar S. olduğu anlaşıldı.

Darende ilçe merkezine getirilen katil zanlısı Cabbar S., gözaltı öncesi doktor kontrolu için Devlet Hastanesi'ne geldiğinde, buradaki basın mensuplarının sorularına karşın konuşmadı.

Cinayetlerle ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

FOTOĞRAF: Katil zanlısı Cabbar S. ilçe merkezine getirildi. (İsmet UĞUR- Darende)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız