SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Katliamda Bir Kurban Daha

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:54:59
Katliamda Bir Kurban Daha
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da barış mitinginde gerçekleştirilen bombalı saldırıda ağır yaralanan Malatyalı öğretmen 34 yaşındaki Ata Önder Atabay, tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bu arada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, saldırıda ölenlerin sayısının 102'ye çıktığını açıkladı.

KURTARILAMADI..

Ankara’yı kana bulayan bombalı saldırıda ağır yaralanan Eğitim-Sen üyesi Malatyalı öğretmen Ata Önder, tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Mersin'de öğretmenlik yapan Atabay’ın, Malatya'nın Hekimhan İlçe Belediye Başkan Vekili Emin Kılıçaslan'ın yeğeni olduğu ve Hekimhan- Karadere'de defnedileceği öğrenildi.

Eğitim-Sen'in twitter hesabından yapılan açıklamada, “10 Ekim'de ağır yaralanan öğretmen arkadaşımız Ata Önder Atabay'ı bu sabah tedavi gördüğü hastanede kaybettik! Acımız daha da büyüdü" denildi.

CENAZE HEKİMHAN'A GETİRİLECEK..

Ankara Tran Gar’ındaki saldırı sonrası ağır yaralanan ve bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden öğretmen Ata Önder Atabay’ın cenazesi memleketi Malatya’nın Hekimhan ilçesine götürülecek, Karadere Mahallesi (köyü) mezarlığında toprağa verilecek. 

Ankara Gar’ındaki terör saldırısında ağır yaralanan öğretmen Ata Önder Atabay, bu sabah hayatını kaybetmişti. Tedavi gördüğü Gazi Hastanesinde hayatını kaybeden Atabay için Eğitim-Sen önünde tören düzenlenmek istendi ancak Keçiören Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin uzaması nedeniyle Atabay’ın cenazesi memleketi Malatya’ya götürülecek.

Yapılması planlanan tören için Eğitim-Sen önüne gelen Atabay’ın eşi Duru Atabay, abla Pınar Acun ve eniştesi Savaş Acun gözyaşlarına hakim olamadı. Törenin gerçekleşmemesi nedeniyle bir açıklamada bulunan Atabay’ın eniştesi Savaş Avun, “Öfkeliyiz, farkındayız, her şeyi biliyoruz. Katillerimizi tanıyoruz. Bu katilleri hep beraber ortaya çıkartacağız. Acımızı yüreğinde hisseden bütün Türkiye halkına teşekkür ederiz. Biz ağlamayacağız. Çünkü bu ölüm son olsun istiyoruz. Bir daha askerlerimizi, polislerimizi, gençlerimizi kaybetmek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Atabay’ı Çarşı grubu da yalnız bırakmadı. Atabay’ın eşi Duru Atabay, Beşiktaş formasını üstünden biran olsun çıkarmadı.

HASTANEDE ARBEDE..

Ankara Tren Garı'ndaki terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden öğretmen Ata Önder Atabay’ın cenazesinin Keçiören Adli Tıp Kurumu’ndan alınması sırasında arbede yaşandı. 

Ankara Tren Garı'nda 10 Ekim Cumartesi günü meydana gelen patlamada ağır yaralanarak Gazi Hastanesi’ne kaldırılan Ata Önder Atabay, bu sabah hayatını kaybetmişti. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin ardından Keçiören Adli Tıp Kurumu'na getirilen Atabay’ın cenazesinin alınması sırasında arbede çıktı. Cenazenin alınması sırasında pankart asmak isteyen bir kişiye polis ekipleri izin vermedi. Polis ekipleri ile pankart asmak isteyen grup arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine Çevik Kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. 

ÖLENLERİN SAYISI 102'YE YÜKSELDİ..

Bu arada Ankara Başsavcılığı, Tren Garı'nda meydana gelen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 102’ye yükseldiğini bildirdi. 

Ankara Başsavcılığı, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara Tren Garı'nda meydana gelen patlamada ölenlerin sayısının 102’ye yükseldiğini açıkladı. Yapılan açıklamada ayrıca gerçekleştirilen saldırı sonucu da 13 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız