SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Katma Değer Sağlayacak'

A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Malatya Müdürlüğü basına tanıtıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın 3. katında önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan (ABİGEM) Malatya Müdürlüğü'nün tanıtımı nedeniyle Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda toplantı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Yapılan mülakat neticesinde yeni elemanların alımı tamamlandı. Önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanılacak" açıklamasını yaptı.

"Sanayici ve KOBİ'lerimizin önünü açmak ve yönlendirmek amacıyla bu oluşumun içinde yar aldık. Bir yılı aşkın süredir oluşum tamamlandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Ticaret Borsası (TB) müştereken Malatya'ya ABİGEM'i kurduk" diyen Erkoç, üç kuruluş olarak 110 bin Euro verdiklerini bildirdi.

Erkoç, "Alınan elemanların tüm giderleri ABİGEM tarafından karşılanacak. Kendi bünyemizde şirketleşmeye giderek, kurduğumuz şirket 2 yıl sonra buradaki faaliyetlerini devam ettirecek" ifadelerini kullandı.

Hasan Hüseyin Erkoç, önce 3 ilde sonra Malatya'nın da aralarında bulunduğu 8 ilde açılan ABİGEM'in sanayiciler ile KOBİ’lere yardımcı olup, bunların önünü açacağına, hem ilin hem de ülkenin kazançlı çıkacağına inandığını bildirdi. Erkoç, "ABİGEM'in hem ülke hem de ilin ekonomisine katma değer sağlayacağını ümit ediyorum" dedi.

Ticaret Borsası Başkan Vekili Gürsel Özbey, ABİGEM Ankara Proje Koordinatörlerinden Enrico Ottolin ve ABİGEM Malatya Müdürü Murat Ocak'ın da katıldığı basına tanıtım toplantısında konuşan Murat Ocak, işadamlarına, özellikle KOBİ'lere pazarlama, yenilik ve finansman konularında yardımcı olacaklarını dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız