SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavga Cinayetle Sonuçlandı

A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesi Tepehan Beldesi’nde çıkan kavgada başından av tüfeğiyle vurulan 26 yaşındaki şahıs, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yaşamını yitirdi. Sancaktar Mezarlığı’nda bulunan tabanca da bir kişinin yaralanmasına yolaçtı.

ARICILARIN KAVGASINDA CİNAYET..
Edinilen bilgiye göre; Pütürge ilçesi Tepehan Beldesi Sinan Mahallesi Sebik Mevkiine, “arı yaylamak” için gelen 40 yaşlarındaki Emir B., aynı bölgeye arı getiren 26 yaşındaki Kenan Akkol’la tartıştı ve tartışma kavgaya dönüştü. Emir B.’nin av tüfeğiyle iki el ateş ederek Kenan Akkol’u başından yaraladığı ve yaralının kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yaşamını yitirdiği, zanlının ise gözaltına alındığı bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan, Beylerbaşı Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu bahçesinde, 17 yaşlarındaki A.Y., sol ayağından tabancayla vurularak yaralandı. Olayla ilgili yakalanan 18 yaşlarındaki O.K., Sancaktar Mezarlığı’nda bulduğu tabancayla, okulun bahçesinde oynarken silahın ateş aldığını ve A.Y.’nin ayağından yaralandığını söyledi. A.Y., Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılırken, zanlının olaya neden olan kuru sıkı tabancayla polise teslim olduğu belirtildi.

Maden yüklü olarak 00.15 sıralarında Malatya yönüne gelmekte olan A.A. yönetimindeki 01 RJ 906 plakalı kamyona, Pütürge ilçesi Pazarcık mevkiinde av tüfeğiyle ateş açıldığı, ancak olayda ölen ya da yaralanan olmadığı, çevrede 3 adet boş fişek bulunduğu bildirildi.

Cezmi Kartay Caddesi Sarıoğlu Sokakta da 00.10 sıralarında havaya ateş ederek kaçmaya başlayan 26 yaşındaki M.B. adlı şahıs, polis ekipleri tarafından 1 kuru sıkı tabancayla yakalanırken, olay yerinde 9 boş kovan bulundu. M.B., polise verdiği ifadede, evine giderken iki kişinin elinde bıçak ile önüne çıkmaları üzerine kuru sıkı tabancayla havaya ateş ettiğini söyledi ve ifadesinin ardından salıverildi.

Çevreyolu Adliye Sarayı civarında 00.50 sıralarında şüphe üzerine durdurulan 18 yaşlarındaki S.G.’nin, kimlik veremeyeceğini söyledikten sonra kaçmaya başladığı ve bir süre sonra polis tarafından yakalandığı, üzerinde 1 sustalı bıçak ile 1 adet açılmış uyuşturucu özelliği olan bally adlı yapıştırıcı çıktığı bildirildi. S.G. ifadesinde, bıçağı “düşmanı olduğu için”, bally de uyuşturucu bağımlısı olması nedeniyle taşıdığını söyledi. Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız