SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavga Etmiş, Atlamış!

A- A+ PAYLAŞ
İstiklal Mahallesi 1. Sokakta Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece yarısından hemen sonra meydana gelen, 17 yaşındaki kızın ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
 
Esranur M. adlı kızın ölümüyle ilgili olarak kavga ettiği ağabeyi 18 yaşındaki Ö.M.'nin sorgulandığı belirtildi. Polis açıklamasında "İntihar Neticesi Şüpheli Ölüm" başlığıyla yeralan olayla ilgili şu bilgilere yer verildi:
 
"10.10.2011 günü bir şahsın yüksekten düştüğü bildirilmesi üzerine görevlilerimizce olay yerine intikal ediğinde, E M isimli şahsın yerde kaldırım üzerinde yattığı görülmüş ve olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevki yapılmış ancak bayan hastaneye EX olarak intikal etmiş, olayla ilgili olarak şüpheli Ö M'nin alınan ifadesinde, kız kardeşi ile tartıştıklarını, tartışma esnasında kız kardeşinin balkona yönelerek kendisini 4. kat balkonundan aşağı bıraktığını beyan etmiş olup, tahkikata başlanılmıştır."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız