SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavga Ettiği Şahsı Göğsünden Vurdu

0
Güncellendi - 2020-05-09 03:45:53
Kavga Ettiği Şahsı Göğsünden Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehteroğlu Sokak içerisinde B.P. ile H.K. (30) arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada H.K. göğsüne isabet eden kurşundan yaralanırken, B.P. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

H.K. burada ameliyata alınırken, olayın şüphelisi B.P. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Turgay kardeşime katılıyorum ama diğer insanın suçu ne
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Paşa (3 yıl önce)
    Aftan çıkanlar işlerini bitirip tekrar yuvalarına dönüyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş bi dünya pişman olmuş bi daha suça karışmamak için her türlü çabayı verecek bi dünya insan var ve çoğu da yapıyor bunu her suç işleyen aftan yararlanıp dışarı çıkan değil genelleme yaparak konuşmayın . herşeye muhalefet olmayın veya olan herşeyi onlara bağlamayın zihniyete yazık. Yoruö yaparken onları da düşünün
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (3 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Görmezden mi gelelim ? Milletin alınterini çalsınlar, milletin namusuna göz diksinler, milletin işlerine racon kesip ağa paşa biziz desinler, milletin ekmeğiyle oynayıp çıkar saglasinlar, milletin kanına canına kast etsinler bizde anlayış gösterelim bana dokunmayan yılan bin yaşasın mi ? böyle mı? Ya da nasıl yani ?
    0
    0
    Yanıtla