SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavga.. Yaralama.. Silah Çekme..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da oylama sırasında ve sonuçların belli olmasının ardından silah çekilen gerginlikler yaşandığı bildirildi.
Gece Atatürk Caddesi'nde MHP seçim bürosunun önünden geçen AKP'lilerle MHP'liler arasındaki gerginlikte, silah çeken AKP'liye polisin müdahale ettiği öğrenildi.

OLAYLAR..
Sümer İlköğretim Okulu'nda saat 10.30 sıralarında, AKP 2. sıra milletvekili adayı Ömer Faruk Öz'ün de bulunduğu bir grupla MHP'li grup arasında, "seçmeni etkileme iddialı" tartışmanın yaşandığı, polisin müdahale ettiği ve 2 kişiyi gözaltına aldığı, daha sonra bunlardan birini serbest bıraktığı, Yusuf İ. adlı ikinci kişinin bir başka nedenle arama kaydı bulunması yüzünden alıkonulduğu öğrenildi. Bu arada, AKP adayı Öz'ün tartışma sırasında yumruklandığı iddiasında bulunduğu belirtildi. Bu tartışmayla ilgili olarak MHP'lilerin, "yanlı" tutum iddiasıyla polise ilişkin şikayetlerini Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'ya ilettikleri öğrenildi.

Saat 15.45'de Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü beldesindeki Sürgü İlköğretim Okulu’nun oy kullanımı esnasında MHP’li Gökhan K. İle AKP belde başkan yardımcısı Tamer A. adlı şahısların kavga ettikleri belirtildi. Kavga esnasında AKP'li Tamer A. bıçakla yaralandı, Gökhan K. gözaltına alındı.

Yeşiltepe bölgesinde de AKP ve MHP'liler arasında bir başka tartışma yaşandığı belirtildi.

GECE GERGİNLİĞİ..
Malatya'da seçim sevincini yaşayan AKP'lilerle, MHP'li oldukları iddia edilen bir grup arasında tartışma çıktı. Arabasına saldırılan bir AKP'li, kendisine saldıran gruba tabanca çekerken, devreye giren polis olayın büyümesini önledi.

Olay, Atatürk caddesinde meydana geldi. MHP'li adaya ait seçim bürosunun önündeki bir grubun sevinç gösterisi yapan AKP'lilere ait araçlara bazı cisimlerle saldırıda bulunulduğuna dair oradaki polis ekibinin, takviye kuvvet istemesi üzerine olay yerine giden çok sayıda ekip, toplanan grubu ikna çabalarıyla dağıtmaya çalıştı. Bu esnada bazı polis ekipleri de aynı zamanda MHP ve Ülkü Ocakları binasının da bulunduğu Atatürk Caddesi'nde sevinç gösterisinde bulunan araçları başka caddelere yönlendirdi.

Caddede geçen bir araca saldırılması üzerine ismi alınamayan bir kişi ailesinin de bulunduğu aracına vuran şahıslara tabanca çekerken, devreye giren polisler şahısı etkisiz hale getirerek tabancayı ele geçirdi. O esnada araca saldırdığı iddia edilen bir kişi de polis ekiplerince gözaltına alındı. Başka araçlarda da bazı maddi hasarlar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız