SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavgacılarda 2 Silah Ele Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:03:15
Kavgacılarda 2 Silah Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen ve iki ayrı grubun karşılıklı kavga ettiği olay sonrasında polis ekipleri 2 adet ruhsatsız silah ele geçirdi.

Olay, Yeni Sanayi Sitesi Yeşiltepe Yolu üzerinde  meydana geldi. İki grubun kavga ettiği ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye gitti. Olay yerinde varan ekipler kavgaya müdahale ettiler. Yakalanan bir kişinin üzerinde 1 adet tabanca bulan polisler, kendilerini görünce kaçan bir şüphelinin park halindeki kamyonun kasasına attığı tabancayı da ele geçirdi.  Şüphelilerden yakalanan tabanca ile havaya ateş açıldığı bildirildi.

Polis ekipleri olay yerinde bıçaklanması sonucunda yaralanan bir kişiyi ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne gönderdi.

Polis ekipleri kavgaya karışan A. K., M. Ç., R.A., F.Ö. adlı şahıslar ile karşı gruptan L. A., A. A. ve B. A. adlı şahısları gözaltına aldı. Polis ekipleri olaydan sonra kaçtığını belirlediği C. A. ve O. adlı şahısları ise arıyor. Olaya karışan şüphelilerden R. A.’nın 5 ayrı suçtan araması olduğu belirtildi.

Eski bir husumetten kaynaklandığı belirlenen ve 2 adet ruhsatsız tabancanın elde edildiği olaya ilişkin soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız