SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavgada 1 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-01-01 15:39:56
Kavgada 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir eğlence merkezi çıkışında iki grup arasında yaşanan kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay gece yarısı Cezmi Kartay Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir eğlence merkezinde eğlendikten sonra burada kavga etmeye başlayan iki grup arasında yaşanan gerginlik sokakta da devam etti. Kavgada darp edilen bir kişi yaralandı. Kavgada yaralanan şahıs ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kavga sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, kavgaya karışanlar da polis tarafından gözaltına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erdoğan (6 yıl önce)
    Gardaşım Parayla kadının olduğu her yerde hır hazırdır.Şehrin sukuneti için bu tür yerlerin şehir dışına taşınması gerek zira Merkezdeki bir olaya onlarca kişi karışır böyle tenha bir yerde iki kişi arasında yaşanır ona da herkes cesaret edemez Memlekette olan olayların %99 u alacak verecek davası veya kadın kız meselesi yanlşım varsa yanlış deyin toplumca afili olmuşuz bu da olayın başka bir yüzü polis asker ne yapsın önce herkes kendi kendimizin polisi askeri olmalıyız Ebeveynler olarak bizler şirazeden çıkmışız bizden olanlar da ancak bu kadar oluyor işte.
    0
    0
    Yanıtla