SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavgada Ateş Açıldı, Yoldan Geçen Vuruldu

0
Güncellendi - 2016-10-26 23:13:55
Kavgada Ateş Açıldı, Yoldan Geçen Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki grup arasında yaşanan kavgada yoldan geçen bir vatandaş silahla açılan ateş sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Cirikpınar Mahallesi Araposman Sokağı’nda yaşanan olayda iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavgada taraflardan biri silahla ateş açınca o sırada yoldan geçen H.K. (52) isimli vatandaş kolundan yaralandı. H.K. ambulansla Malatya Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılırken, silahla ateş açan M.T. isimli şüpheli aracı ile olay yerinden kaçtı. Kavganın diğer tarafı ise Sanayi Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi olurken polis olay yerinde inceleme yaptı.

Şüpheli M.T. daha sonra Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İKİ OLAY DAHA..

Bu arada, Pazartesi akşam saatlerinde de silahlı iki olay meydana geldi.

Saat 18.45 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi Karagöz Caddesi TOKİ 2+1 konutlar önünde, bir otomobille gelen şahıslar tabancayla havaya ateş ederek kaçtılar. Olay yerinde  2 adet boş mermi kovanı bulundu.

Saat 20.45 sıralarında Çukurdere Mahallesi'ndeki olayda ise tartıştıkları bir şahısa silah göstererek tehdit edip kaçtıkları öne sürülen F.A. ve R.A. adlı şahıslar da polis tarafından aranıyor.

YAKALANANLAR DA SERBEST..

Diğer yandan, Malatya’da önceki gün bir otoparkın kurşunlanması olayı ile ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Nuriye Mahallesi’nde bulunan bir otoparkta yaşanan olayda, işyerine pompalı tüfek ve tabanca ile ateş açılmış, olayda kimse yaralanmamıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kısa süre sonra olaya karıştıkları tespit edilen H.K., S.P., B.A., A.A. ve U.D.S.’yi gözaltına aldı.

Silah ve pompalı tüfeğin de ele geçirildiği olayda sorgularının ardından 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından 2 şüpheli serbest kalırken, 3 kişi ise nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme, şüphelilerden H.K., S.P. ve B.A. hakkında adli kontrol kararı vererek serbest bıraktı.

iha- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

olay1

MALATYA’DA İKİ GRUP ARASINDA YAŞANAN KAVGADA YOLDAN GEÇEN BİR VATANDAŞ SİLAHLA AÇILAN ATEŞ SONUCU YARALANDI. (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Beko Bornova (7 yıl önce)
    Bu nasıl bir memleket olmuş ne vakit burda habere baksam mutlak bir ateşli silah kullanılıyor ALLAH ıslah etsin.. ne diyelim insanlarımız bu denli hırçınlaşmışsa vardır bir sebebi ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (7 yıl önce)
    Biz arabamızda çakmak bile taşımıyoruz. Millet silahla geziyor. Emniyet göreve!
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    kesinlikle emniyet müdürlüğümüz dikkate almalı.aynen malatyadaki otoların %90 nında her türlü malzeme oluyo.en ufak bi kazada dahi insanlar celalleniyor.hayırlısı bakalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman ALBAYRAK (7 yıl önce)
    60 yıldır Malatya lıyım. Maalesef Malatya çığırından çıktı. Başıboş Motorsiklet, Tofaşlara takılan gürültü sistemleri. maalesef polisin yanından geçerken bu hareketleri yapıyor ses eden yok. Şu an herkesin eli kolu bağlı sanki.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    20 yaş üstü tüm otomobillerde yapılacak aramalar sonunda ele geçirilecek sopalarla birkaç evin kışlık odunu karşılanmış olacaktır... VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • ozi (7 yıl önce)
    modifiye edilmis butun tofas ve sahinleri neden kimse denetlemez ki hepsini arasinlar içinde neler neler çikacaktir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ozi (7 yıl önce)
    silah tasi, tehdit et, adam yarala, yakalan, sonra serbest kal buda çok iyi.ne diyelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalim (7 yıl önce)
    Emniyetin arama yapmamasindan kaynakli herkes arabada silah sopa bicak tasiyor Malatya emniyeti goreve her araci durdursun icini arasinlar insanlarin cani bu kadar ucuz degil
    0
    0
    Yanıtla
  • ultrasmalatya (7 yıl önce)
    malatya emniyetinin rütun olarak arabaları durdurup arabaları araması gerekiyor herkesin arabası cephanelik gibi dolaşıyorlar
    0
    0
    Yanıtla