SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavgada Polis Vuruldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 grup arasındaki kavgada bir polis memuru tabancayla bacağından vuruldu.

Edinilen ilk bilgilere göre, Malatya merkez Yeşiltepe semti Fatih Mahallesi Trafik Eğitim Parkı yanındaki sokakta 2 grup arasında kavga olduğu şeklinde ihbar gitmesi üzerine Sanayi Polis Merkezi'nden bir ekip buraya yönlendirildi. 2 grubun sopalı, bıçaklı kavgası arasında kim ya da kimler tarafından ateş edildiği henüz tespit edilemeyen tabancadan çıkan mermilerden bir tanesi Polis Memuru Ramazan Yardagün'ün sağ bacağına isabet etti.

Polis memuru telsizden vurulduğunu anons edince çok sayıda ekip bu bölgeye yönlendirildi. Olay yerine giden 112 Acil Ambulans Servisi ile yaralı polis memuru Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde çok sayıda mermi çekirdeği bulunduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin, kavgaya karışın tüm tarafları gözaltına aldığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız