SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavgada Polis Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da park yeri için tartışan galericilerin kavgasında tabanca ile ateş açılması sonucu bir polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yeşiltepe Galericiler Sitesi'nde meydana geldi. İki galerici arasında araç park yeri için çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında tabanca ile yere ateş açılması sonucu yerden fırlayan taş, o esnada araç bakımı için sitede bulunan Emniyet Müdürlüğü Personel Şubesi'nde görevli polis memuru Ali A.'nın kulağından hafif şekilde yaralanmasına sebep oldu. Yaralı polis memuru Beydağı Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Öte yandan kavga esnasında Hikmet, Mehmet ve Fikret Ö. adlı şahısların da darp sonucu çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Jandarma ekiplerinin, başlattığı soruşturmada kavgaya karışan Tarkan B.'yi gözaltına aldığı bildirildi.

Kavga esnasında bazı araçların da zarar gördüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öte yandan İstiklal (Tekmezar) Mahallesi’ndeki kavga ihbarına giden polis 77 yaşındaki C.E. adlı şahsı, 1 adet bilyeatar tabanca ile yakaladı. Yapılan araştırmada, C.E.’nin kavga ettiği 35 yaşındaki A.G.’yi bu tabancayla ateş ederek tehditte bulunduğu, ifadesi alındıktan sonra salıverildiği bildirildi.

Sümer Polis Merkezi önünde de nöbetçi polis memuruna saldırıp hakarette bulundukları, müdahale eden polislere karşı koydukları gerekçesiyle Y.A., O.S.A. ve Z.A. adlı kişiler gözaltına alındı. Yaşları 18’den küçük olan O.S.A. ve Z.A.’nın üzerinden birer bıçak çıktığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız