SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavgaya Tepki

A- A+ PAYLAŞ

Bem Bir Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar, Malatya Belediyesi ile seyyarlar arasındaki sorunun diyalogla çözülebileceğini belirtip, "Zabıta Memuru arkadaşlarımıza yapılan fiili saldırıları BEM-BİR-SEN olarak şiddetle kınıyoruz" dedi.

Bem Bir Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar, sendika binasında yaptığı basın açıklamasında, "Görevi vatandaşlarımızın daha rahat ve huzur içerisinde yaşamalarına kolaylık ve katkı sağlamak olan Zabıta memurlarımızın yaptığı çalışmalardan rahatsız olan bir grup seyyar satıcı maalesef olayı istenmeyen noktalara getirmiştir.

Tamamen kanun ve yönetmelikler çerçevesinde görevlerini ifa eden ve sadece hemşerilerimizin daha rahat, daha sağlıklı, daha temiz, daha huzurlu ve yaşanılabilir bir şehir için günün 24 saati, gece gündüz demeden fedakarca çalışan Zabıta Memuru arkadaşlarımıza yapılan fiili saldırıları BEM-BİR-SEN olarak şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Malatya Belediyesi ile seyyarlar arasındaki sorunun diyalogla çözülebileceğini belirten Acar, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Maalesef üzülerek söylemek gerekirse, bazı kimseler "ekmek parası" gibi kutsal bir cümlenin arkasına sığınarak yaşanan olayları istismar etmektedirler. İlgili seyyar satıcılık yapan arkadaşların maksadı sorunu çözmek ise belediye yetkilileriyle görüşerek problemi çözmelidirler.

Bu konuda belediye yetkililerinden aldığımız bilgiye göre son günlerde görüşmeler yapıldığı ve kendilerine alternatif çözümler noktasında öneriler sunulduğu belirtilmiştir. Bu önerilerden hemen sonra bu olayların yaşanması manidardır.

Beraber yaşamaya mecbur olduğumuz güzel Malatya'mız da herkes bir birine saygı duyarak huzur bulabilir. Bunun için esnaf arkadaşlarımızın da, sevgili hemşerilerimizin de, seyyar satıcı arkadaşlarımızın da, Zabıta Memurlarımıza görevlerini ifa ederken kolaylık göstermeleri ve anlayışla karşılamalarını bekliyoruz. Çünkü bu görevi hemşerilerimiz adına yapıyorlar. Daha huzurlu ve yaşanabilir bir Malatya için hepimiz üzerimize düşen görevi özenle yerine getirmeliyiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız