SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kavşak İhalesi Temmuz'da''

A- A+ PAYLAŞ

Milletvekili Öz, Çevreyolu'nun Battalgazi kavşağında mevcut bölünmüş yola uygun olarak kavşak köprüsü yaptırılacağını ve ihalenin 23 Temmuz'da gerçekleştirileceğini bildirdi.

Öz'ün bu kavşağın yanı sıra Milli Egemenlik ve Akpınar kavşakları ile Beylerderesi Viyadüğü'ne ilişkin açıklaması şöyle:

"Karayolları Genel Müdürlüğü yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde; Malatya ili, Malatya – Elazığ Devlet yolundaki Battalgazi kavşak köprüsü ile ilgili olarak, mevcut bölünmüş yola uygun, gidiş – geliş çift şeritli, alt geçit olarak toplam 674.40 m boyunda projelendirilmiş olup;

23.07.2010 tarihinde ihale edilmesi öngörülmektedir. İhale aşaması tamamlandıktan sonra hemen yapım işine başlanacaktır.

Bu arada, Milli egemenlik ve Akpınar Kavşağı alt geçit çalışmaları devam etmektedir. Orta kazı çalışmaları esnasında beklenenin üzerinde yer altı suyunun çıkması nedeniyle zemin iyileştirme işlemi gerektiğinden buraya kaya dolgu çalışması yapılacaktır.

Beylerderesi viyadüğü için ek ödenek sağlanmış ve yapım işi hızlı bir şekilde devam etmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız