SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavşak Üstünde de Düzenleme

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:45:45
Kavşak Üstünde de Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi kavşağı araç alt geçit çalışmaları ile birlikte Malatya Belediyesi tarafından da kavşakta yeni düzenlemeler yapılıyor.

Malatya Belediyesi tarafından, Battalgazi kavşağı araç alt geçit çalışmaları sırasında yapılan yağmursuyu drenaj, kanalizasyon ve içmesuyu deplase çalışmalarının akabinde kavşağın Sivas Caddesi girişinde de yeni düzenlemeler yapılıyor.

Düzenlenme çalışmaları kapsamında öncelikle kavşakta, alt yapı yenilendi. Yağmur suyu drenaj hattının çekildiği kavşakta, içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri de yeni borularla değiştirildi.

Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kavşakta yol genişletme çalışması yapılması için İtfaiye Müdürlüğü’nün bahçe duvarları geriye çekilerek istinat duvarı yapıldı. Yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kavşağın her iki yönünde de kaldırım düzenleme çalışmalarına başlandı.

Ayrıca, yapılan çalışmayla yol ile mevcut iş yerlerinin önündeki kot farkları ortadan kaldırılarak, trafik ve yaya geçişlerinin daha kontrollü bir hale getirilmesi, mevcut iş yerlerinin önünün güvenli ve güzel bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, alt geçit üzerinden çevre yolu geçişi kesintisiz devam edecek.

Başkan Çakır: Trafik ve yaya geçişleri rahatlatılacak

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Kavşağı’nın, doğu ve kuzey tarafından Malatya merkeze giriş için kullanılan önemli kavşaklardan biri olduğunu belirterek, “Battalgazi ilçesi ile yakın beldelerin yoğun olarak kullandığı Battalgazi Kavşağı’nda düzenleme ve genişletme çalışmaları yapıyoruz. Burayı, yapılan alt geçide göre yeniden düzenliyoruz. Yapılan çalışmayla trafik ve yaya geçişleri rahatlatılacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız