SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavşakta Çarpıştılar: 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-10-22 17:49:33
Kavşakta Çarpıştılar: 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Kavşakta otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tokat’tan Darende Somuncu Baba Türbesi’ne ziyarete gelen Yusuf Keskieroğlu idaresindeki 60 HK 115 plakalı otomobil, Somuncu Baba Kavşağında sola dönerken karşı şeritten gelen 44 DZ 640 plakalı kamyon ile çarpıştı. Otomobil sürücüsünün kontrolsüz dönüşü sonucu yaşandığı belirtilen kazada araç yol kenarındaki levhalara çarparak durabildi. Kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Yusuf Keskieroğlu ile eşi Zehra Keskieroğlu ve çocukları Beyza, Zehra, Ecrin Keskieroğlu yaralandı.

Yaralılar, sıkıştıkları araçtan itfaiye ve sağlık görevlilerinin yardımı ile çıkartılarak 112 ambulansları ile ilk olarak Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan 3’ü Malatya Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken durumu ağır olan 15 yaşındaki Beyza Keskieroğlu ise hava ambulansı ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

Kazada hafif yaralanan kamyonet sürücüsü ise Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Öte yandan vatandaşlar kazanın yaşandığı kavşakta daha öncede benzeri kazaların yaşandığına dikkat çekerek, tedbir alınmamasına tepki gösterdiler.

iha

kaza1

MALATYA’NIN DARENDE İLÇESİNDE KAVŞAKTA OTOMOBİLLE KAMYON ÇARPIŞTI. (İSMET HÜSEYİN UĞUR/MALATYA-İHA)

MALATYA’NIN DARENDE İLÇESİNDE KAVŞAKTA OTOMOBİLLE KAMYON ÇARPIŞTI. (İSMET HÜSEYİN UĞUR/MALATYA-İHA)

MALATYA’NIN DARENDE İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI. DURUMU AĞIR OLAN YARALI, AMBULANS HELİKOPTERLE MALATYA'YA SEVK EDİLDİ. (İSMET HÜSEYİN UĞUR/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız