SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavşakta Kaza: 7 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Beydağı Devlet Hastanesi önünde gece iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişinin yaralandığı ve hastanelerde tedavi altına alındıkları bildirildi.

Kaza, Beydağı Devlet Hastanesi önündeki kavşakta saat 21.40 sıralarında oldu. 28 yaşındaki F.A. yönetiminde bulunan 44..726 plakalı oto ile 43 yaşındaki H.C. yönetiminde bulunan 44..669 plakalı otolar, dikkatsizlik sonucu çarpıştılar. Kazada, otolarda bulunanlardan 27 yaşındaki Ç.K., 32 yaşındaki S.A., 29 yaşındaki H.A., 26 yaşındaki F.A. ile A.A., T.A. ve S.A. adlı kız çocukları yaralandılar.

Bu kazadan 10 dakika sonra, 21.50'de de aynı yerde bir başka kaza daha oldu. 34 yaşındaki Z.U. yönetiminde bulunan 44..299 plakalı oto ile 33 yaşındaki R.B.D. yönetiminde bulunan 34..2617 plakalı otonun karıştığı kazada, Malatya plakalı araçta bulunan 67 yaşındaki M.U. adlı kadın yaralandı.

Bu arada Samanlı Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde 19.50 sıralarında da 37 yaşındaki E.B.’nin yönetiminde bulunan 34..8447 plakalı oto, orta refüje çarptı. Kazada oto sürücüsü ile araçta bulunan 45 yaşındaki K.K. adlı bayan ile aynı yaştaki A.K. adlı şahıs yaralandılar. Yaralı oto sürücüsü, kaza yapmasına 39 yaşındaki H.Y. yönetiminde bulunan 44..166 plakalı aracın neden olduğunu öne sürünce, bu kişi hakkında da işlem başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız