SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kavuk Bırakmak İstiyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Ali Cengiz, yönetim kurulunun yaptığı toplantıda “3 Mayıs 2008 tarihinde yapılacak kongrede göreve devam edip etmeme” konusunun görüşüldüğünü duyurdu. İlhan Kavuk başkanlığında kulüp idari binasında konunun görüşüldüğünü belirten Cengiz şu açıklamayı yaptı:

“Malatyaspor’u hangi şartlarda aldığımız kamuoyunun malumudur. Maça çıkmakta bile sorun yaşayan Malatyaspor’u devralıp, kümede bırakmayı başardık. Malatyaspor gibi bir camia için bu tür söylem tuhaf gelebilir ama 2007-2008 yılında yaşadığımız gerçek buydu. Bu anlamda önemli bir iş başardığımızı düşünüyoruz. Ancak Malatyaspor’un yükünü çekmek gerçekten zor.

Sayın Başkan Kavuk, toplantıda tüm üyelerden görüş aldı. Bizim için en kolay cümle aday olmamaktır. Ancak Malatyalı olma sorumluluğu ile hareket edip önce ilin yetkilileriyle istişare edecek, durumu değerlendireceğiz. Başkanımız bırakmak istiyor ama Malatyalılık sorumluluğu onu dizginliyor. Görüşmeler sonrası aday olup olmayacağımız belli olacak”

Cengiz, profesyonel kulüplerin çok zor şartlarla karşı karşıya olduğunu belirterek “Yönetim kurulumuz yaptığı çalışmalarla maddi sorunları asgariye indirmeye çalıştı. Ama maddi sıkıntı bitmiyor, sürekli var. Kulüplere sürekli ciddi anlamda kaynak lazım. Malatya ve Malatya dışında yaşayanlar, özellikle işadamlarımız destek olmazsa Malatyaspor’un yükünü taşımak gerçekten çok zor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız