SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavuklar'a 56 Milyon Euro Kredi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:48:28
Kavuklar'a 56 Milyon Euro Kredi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı, AKP Yeşilyurt Belediye Başkan aday adayı, MalatyaPark AVM'nin sahibi Malatya Girişim Grubu'nun ortaklarından Mehmet Kavuk'un, İzmir'de faaliyet gösteren ve oğlu Abdullah Kavuk'un (sağdan 2.) yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Kavuklar Grubu ile Finansbank arasında, grubun yaptıracağı İzmir Point Bornova AVM'nin proje finansmanı için 56 milyon Euroluk kredi anlaşmasının imzalandığı bildirildi.

Vatan Gazetesi'nde konuya ilişkin olarak "Finansbank ile Kavuklar Grubu Anlaştı" başlığıyla verilen haberin bir bölümü şöyle:

"Finansbank ile Kavuklar Grubu 56 milyon Euro’luk proje finansmanı prensip anlaşması imzaladı 

Gayrimenkul, enerji, altyapı ve özelleştirme finansmanları başta olmak üzere proje finansmanı alanında aktif rolünü sürdüren Finansbank, İzmir Point Bornova AVM’nin proje finansmanı için Kavuklar Grubu ile toplam 56 Milyon Euro’luk 9 yıl vadeli kredi için prensip anlaşması imzaladı. Finansbank, proje bedelinin tamamını tek başına karşılayacak. 

Finansbank ile Kavuklar Grubu arasında İzmir Point Bornova Alışveriş Merkezi’nin proje finansmanı için prensip anlaşması imzalandı. Gelir getiren gayrimenkul, enerji, altyapı ve özelleştirme finansmanları başta olmak üzere proje finansmanındaki aktif rolünü başarılı projelerle sürdüren Finansbank, Point Bornova AVM Projesi’nin toplam 56 Milyon Euro’luk 9 yıl vadeli proje finansmanının tamamını tek başına karşılayacak. 

Finansbank ve Kavuklar Grubu arasındaki kredi sözleşmesi imza töreni 3 Aralık’ta Kavuklar Gayrimenkul’ün Point Bornova Satış Ofisi’nde gerçekleştirildi. İmza törenine Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk’un yanı sıra Kavuklar Grubu Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, Finansbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ömür Tan, Finansbank Ticari Bankacılık Direktörü Mete Güner, Finansbank Proje ve Yapılandırılmış Finansman Müdürü Nursel Ayyıldız, Finansbank Ege 2 Bölge Müdürü  Serdal Akar ve İzmir Pınarbaşı Şube Müdürü Muhsin Tümer katıldı..."

Haberin tamamını, aşağıdaki adresten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://konut.gazetevatan.com/Finansbank-ile-Kavuklar-Grubu-Anlasti/589222/0

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız