SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kavuk'un Yaptığı Etik Değil.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:59:13
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek, futbolculara ödemelerin yapılmadığı yönündeki iddiaların gerçek olmadığını söyledi. 

İstanbul'da bir otelde basın mensuplarının karşına geçen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, kulübün maddi sıkıntılar yaşadığı yönündeki iddialara cevap vererek, "Yaptığımız toplantıdan sonra ikinci başkanımız İlhan Kavuk istifa etti. Bu istifanın ardından kulüpte maddi sıkıntılar olduğu yönünde gündem oluştu. Bunlar bizi çok üzüyor. Takım içinde ufak tefek sıkıntılar olur ama futbolculara ödemelerin yapılmadığı şeklindeki iddialar gerçek dışıdır. Her zaman maddi konular gündeme geliyor. Herhangi bir ekonomik sıkıntımız yok" dedi.

"HOCAMIZ TAKIMIN BAŞINDA"

Teknik direktör Mustafa Uğur'un istifa edeceği yönünde iddialara da açıklık getiren Gevrek, "Hocamızla ilgili sıkıntılar olduğu söyleniyor. Hocamız takımın başında. Futbolcularla veya hocamızla alakalı herhangi bir problem yok. Mustafa hoca çok tecrübeli ve profesyonel birisi. Bir yönetici gitti diye takımdan ayrılacak diye bir şey yok" açıklamasında bulundu.

"TOPLANTILARDA ALINAN BAZI KARARLARIN DIŞARI SIZMAMASI VE KONUŞULMAMASI GEREKİYOR"

Başkan Gevrek, ikinci başkan İlhan Kavuk'un geçtiğimiz günlerde yapılan yönetim kurulu toplantısında konuşulanları açıklamasının doğru olmadığını söyleyerek, "İlhan beyin açıklamalarında yaptığımız toplantının bütün detaylarına girmesi etik değildi. Çünkü yaptığımız toplantılarda alınan bazı kararların dışarı sızmaması ve konuşulmaması gerekirdi. Bizler buradan ayrılır gideriz ama geçmişte yapılan toplantılarda konuşulanlar açıklanmaz. Bazı şeylerin Malatyaspor için gizli kalması gerekiyor. Bizim konuşmalarımız gizli kalmadı" şeklinde konuştu.

"SEZON SONUNDA ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu aktaran Adil Gevrek, "Bu takıma daha da sahip çıkacağız. Beklentilerin farkındayız. Hedefimizin şampiyonluk olduğunu daha önce söylemiştik. Bu yolda önümüzde mutlaka engeller olacak ama onu da taraftarlarımızın desteğiyle aşacağımıza inanıyorum. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız