SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kavurucu Sıcaklar Geliyor!

A- A+ PAYLAŞ

Çok sıcak geçen 2 haftanın ardından, Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerine daha kavurucu sıcaklar geliyor. Bugün, Ege yazın en bunaltıcı günün yaşayacak ve sıcaklık gölgede 45 derece hissedilecek. Bu nedenle ısı çarpmalarına dikkat etmek gerek!

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (32)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (36)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ilçeleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (32)

ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ilçeleri parçalı ve çok bulutlu (34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (34) SAMSUN: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (32)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (26)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (38) -

BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, Trakya (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ), Çanakkale ve Balıkesir ile gece saatlerinde İstanbul çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Edirne çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İzmir’in kuzey ilçeleri (Dikili, Bergama, Kınık, Aliağa ve Foça) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz’in yüksek kesimleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuvvetli olmak üzere Artvin çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey ve doğusu parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız