SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ava Gitti, Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2020-10-19 19:27:35
Ava Gitti, Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde ava giden bir kişi kayalıklarda arkadaşları tarafından ölü bulundu. Yapılan otopsinin ilk sonuçlarına göre, avcının kalp krizinden öldüğünün belirlendiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Kaya (45) arkadaşlarıyla Başören Mahallesi'ne ava gitti. Kaya, kendisini kaybeden arkadaşlarının araması sonucu kayalıklarda ölü olarak bulundu.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaya'nın bulunduğu yere ulaşan ekipler, yaklaşık 1,5 saat süren çalışma ile cansız bedeni yukarı çıkardı.

İlk başta kayalıklardan düşerek öldüğü sanılan Mehmet Kaya'nın geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü, ilk otopsiyle değerlendirilirken, olayla ilgili araştırma ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

AA- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

GÖRSEL: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • bulent (3 yıl önce)
    Allahcc rahmet eylesin memed kardesimize....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Özkan (3 yıl önce)bulent isimli kullanıcı yorumuna
    Koca yürekli güzel insan Allah sana Rahmet etsin.Mekanın cennet olsun Mehmet abim çok güzel kalpi insan canlısı samimi Yiğit bir adamdı boş beleş yorumlarınızı kendinize saklayın Mehmet abimin ruhu için bil hassa Allah rızası için El Fatiha..Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylan (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza Aktaş (3 yıl önce)
    Ya kardeşim şu güzelim hayvanları öldürmekten vaz geçin et istiyorsa canın kasapta var. Can almak spor olurmuya. Dünya da yaşamak onların da hakkı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesinde... Bu devirde neden hala avcılık yaparlar anlamış değilim. Herşey zaten bol bereketli. Herşey elimizin altında... Avcılık sporunun tamamen yasaklanması hatta federasyonunun kapatılması lazım bence...
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (3 yıl önce)Cem isimli kullanıcı yorumuna
    kader..statta meyhanede ölende çok..
    0
    0
    Yanıtla