SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayalıklardan Düşerek Öldü

0
Güncellendi - 2018-08-28 05:59:10
Kayalıklardan Düşerek Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir ilçesinde arkadaşları ile birlikte doğa gezisine çıkan 40 yaşındaki bir kişi sarp kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti. Şahsın cenazesinin olay yerinden alınması çalışmaları yaklaşık 8 saat sürdü.

Olay, 25 Ağustos Cumartesi günü saat 16.40 sularında Arapgir ilçesine bağlı Kılıçlı Mahallesinin (köyünün) Sinikli Mezrasında meydana geldi. İddiaya göre; 5 arkadaşı ile birlikte doğa gezisine çıkan Turan Çetin (40), kayalıklardan düşerek ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine giden 112 acil servis ekipleri, yaya olarak çıktıkları kayalık alanda yaptıkları müdahalede Turan Çetin’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazenin bulunduğu noktanın sarp kayalık olması nedeniyle indirilmesi için bölgeye AFAD, İtfaiye ve UMKE ekipleri ile birlikte Jandarma ekipleri yönlendirildi.

Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından cenaze olaydan yaklaşık 8 saat sonra gece yarısı indirilerek ambulansa alındı. Ekiplerin sarp kayalık alandan cenazeyi indirme sürecinin ise yaklaşık 1 saatlik süreci aldığı öğrenildi.

Cenaze otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Ölen şahsın, İstanbul’da yaşadığı, Kurban Bayramı nedeniyle Elazığ’ın Keban ilçesine bağlı Pınarlı Köyüne geldiği, arkadaşları ile birlikte Arapgir ilçesine bağlı Kılıçlı Mahallesinin Sinikli Mezrasına doğa gezisine geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız