SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayalık'tan Yaka'ya Yol

A- A+ PAYLAŞ

Çarmuzu Kayalık Mevkisini Yaka Mahallesine bağlayan, aynı zamanda kuzey kuşak yolunun bağlantı yollarından da biri olacak 3 km’lik yol, belediyece açıldı.

"Çarmuzu Kayalık bölgesinde açılan yollar ve yapılan çalışmalarla ilgili beraberinde başkan yardımcıları Ertan Mumcu, Ahmet Ceyhan ve bazı daire müdürleri ile incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Çarmuzu mahallesine gelerek sorunları bizzat tespit ettiklerini, çözümü için harekete geçtiklerini ve sorunların bir bir çözüldüğünü belirten Başkan Çakır, “Burada 70–80 dolayında aile var. Kanalizasyon şebeke hattı yoktu. Öncelikle bu ihtiyacı gidermek amacıyla kendi ekiplerimizle sorunu çözdük. Yaklaşık 3200 metrelik kanalizasyon şebeke hattı döşedik. Yine bu bölgemizde Kuzey kuşak yolunun bağlantısı olacak ve bölgenin gelişimine katkı sağlayacak yolların yoğun çalışmalar sonunda büyük bir bölümünü açtık. 7 km’lik yol açma çalışmasının Çarmuzu Kayalık mevkii bölümü olan 3 km’yi tamamladık. Yakında asfalt çalışmalarına da başlayacağız. Bu çalışmaların devamında ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlarımızın sorunları da ortadan kalkacak” dedi.

Çarmuzu Kayalık Mevkisinin sorunlarının bir bir çözüldüğünü belirten Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Kokmaz da yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Muhtar Korkmaz, “Buranın en büyük sorunu kanalizasyon ve ulaşım sorunuydu. Yapılan yol açma ve alt yapı çalışmalarıyla bu sorunlar ortadan kalktı. Kuzey kuşak yolunun bağlantı yollarından biri olan bu yol başta mahallemiz olmak üzere çevre yolu altında bulunan mahallelerin gelişimini önemli ölçüde katkı sağlayacak. Bu gayretli çalışmalarınızdan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çarmuzu Kayalık mevkisinde yaşayan vatandaşlar da uzun yıllardan beri bekledikleri hizmeti almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız