SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaybedecek 5 Yıl Daha Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen şölende konuşan MHP Belediye Başkan adayı Cumali Ünaldı, Malatya'nın kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını, bu nedenle Malatyalıların sandığa gitmeleri gerektiğini söyledi.

Şölenle ilgili olarak yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Ülkü Ocakları tarafından Belediye Konferans Salonu’nda ‘Ülkü Şöleni’ düzenlendi. Programa MHP İl Başkanı Ömer Ekici, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun, Malatya Belediye Başkan Adayı Cumali Ünaldı, Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kalkan, İlçe ve belde belediye başkan adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şölen programının açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun, ülkücülerin hiç kimsenin şahsi hesaplaşmalarında figüran olmayacağını vurguladı. Coşkun, “İçinde bulunduğumuz hafta, Türk’ün şanlı tarihinin kaydettiği kahramanlık destanlarından en önemlisi olan ve Çanakkale boğazının geçilmez olduğunu bütün dünyaya ispatlayan Çanakkale Deniz Zaferimizin 94. yıldönümü.

Bizlere bu memleketi vatan olarak bırakan ve bu uğurda canını, kanını, veren şehitlerimizi hayırla, şükranla, rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz. Ayrıca milyonlarca soydaşımızın coşkuyla kutladığı Nevruz Bayramını kutlar, nevruzun anlamına uygun olarak kardeşlik, kucaklaşma ve kaynaşma sağlamasını Cenabı Allah’tan temenni ediyorum. Ülkü Ocakları, Rahmetli Başbuğumuz tarafından, yüce Türk milletine hizmet etmek isteyen, maddi ve manevi değerlerimize bağlı, her türlü bilgi ve donanıma sahip bir gençlik yetiştirmek için kurulmuştur. Ülkü Ocağına gelen gençler terbiyeyi, edep ve ahlakı kısaca adam gibi adam olmayı, ülkücülüğün şeref olduğunu ve şerefinde tavizi olamayacağını öğrenir ve hayatı boyunca da bunu yaşar ve 40 yıllık onurlu, kutlu bir dava haline gelir. Kolay değil tam 40 yıllık bir geçmişe sahip olan hareket.
Dün olduğu gibi bugünde iç ve dış güçlerin şer ittifakına, ihanet odaklarına rağmen ilk kurulduğu günkü heyecanla hedeflerine yılmadan yorulmadan ilerlemektedir. Türklük gurur ve şuuru ile İslam ahlak ve faziletinden kana kana içmiş, “Ocak”larda pişerek hamlığını atmış, menfaatsiz ve riyasız siyaseti Başbuğ Alparslan Türkeş’ten öğrenmiş olan gerçek ülkücülerin Milliyetçi Hareket Partisine var olan gönül bağları ömürlerinin son anına kadar devam edecektir. Ülkücüler hiç kimsenin şahsi hesaplaşmalarında figüran olmayacaktır” dedi.

“MALATYA’NIN KAYBEDECEK BİR 5 YILI DAHA YOK”
MHP İl Başkanı Ömer Ekici ise yaklaşan yerel seçimlerin önemine değindi. Ekici “Şerefli karakterli 40.yılını dolduran bu hareket; ülke, millet, sevgi, kardeşlik, adalet, ahde vefa, adamlık, insanlık gibi kavramlar üzerine bina edilmiş ve kırk yıldır buna onurlu mücadelesini vermektedir. Bu değerleri değer görerek, yolunda ve yönünde sapmadan bu günlere gelmesinde mücadele veren bütün dava arkadaşlarımızı kutluyor şükranlarımı sunuyorum. Makam, mevki ve koltuk için heba edilmeyecek değerler vardır. Bunu yaşatanlara, bunu bir dava adamlığı olarak yaşayanlara ne mutlu. Onları saygı ile selamlıyorum. Ülkücük, ahde vefalı, sadık, yürekli, gaflete dalalete düşmeden davasını hedefe taşıma kararlığında, ülkesi ve milleti için yüreğini ortaya koymaktır. Kendi aşağılık, çirkin çıkarlarını devam ettirmek için ülkücülüğü ambalaj olarak kullanmak asla değildir” diye konuştu.

Malatya Belediye Başkan Adayı Cumali Ünaldı da, Malatya’nın kaybedecek 5 yılı daha olmadığını, tüm Malatyalıların oylarına sahip çıkarak hür iradelerini kullanıp sandığa gitmeleri gerektiğini vurguladı. Daha sonra Aşık Sefai türküleri ve sazıyla davetlilere unutulmaz bir gün yaşattı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız