SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaybedecek Puanımız Kalmadı'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1.Lig takımı Malatyaspor, küme düşmeme yolunda bu hafdaki Kasımpaşa maçına büyük önem veriyor.

Cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Kasımpaşa karşılaşması hazırlığını Pınarbaşı tesislerinde teknik direktör Hayati Palancı yönetiminde sürdüren sarı-kırmızılı takımın futbolcularının buruk oldukları görüldü. Antrenmana, Altay maçında kırmızı kart görmesi nedeniyle 5 hafta oynamama cezası alan Celil Sağır ile izinli olan kaptan Fatih Sezer ve sakat olan Mahmut Acar bugünkü antrenmana katılmadı. Diğer sakatlar Mustafa Sert ve Tuncay takımla birlikte çalışmaya başladı.

Turgay Koyuncu'nun da sarı kart cezalısı olması nedeniyle bu hafta Kasımpaşa karşısında forma giyemeyeceği belirtildi.

Diğer yandan, antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran futbolcu Serkan Turan, küme düşme potasında olmaları nedeniyle bundan sonraki bütün maçlarının final havasında geçeceğini belirtti.

Futbolcu Volkan ise, puan kaybetmeye tahammülleri kalmadığını belirtip, "Cumartesi günü sahamızda karşılaşacağımız Kasımpaşa'dan 3 puan alarak moral ve puansal manada rahatlamak istiyoruz"dedi. Taraftarların stadı doldurup kendilerine deskek vermelerini istediklerini söyleyen Volkan, "Kaybedecek punımız kalmadı"ifadelerini kullandı.

Geçen hafta deplasmanda Samsunspor'a 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı takım, küme düşme potasına girmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız