SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaybeden Türkiye Oluyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:54:48
A- A+ PAYLAŞ

AKP yöneticileri, Ticaret Borsası (TB) yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaret gerçekleştirdi. 

Ziyarette konuşan TB Başkanı Gürsel Özbey,”Seçimlerimizden sonra bizlere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirilen AK Parti yöneticilerine teşekkür ederim” diyerek, partilerle ve sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde çalışacaklarını söyledi.

AKP Malatya il Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, “Ticaret oda ve borsaları bir il’in kalkınması ve gelişmesinde önderlik eden kuruluşlardır” diyerek, Gezi Parkı olaylarına temas etti. Tüfenkçi, “İnşallah sağ duyu hakim olacaktır. Yine temenni ediyorum, bunlardan ders alarak Türkiye yoluna devam eder. Son 3-5 günde yaşananlardan dolayı Türkiye ekonomisine belki de 100 milyar dolarlara yakın zarar meydana geldi. Kaybeden Türkiye ve Türk milleti oluyor. Bu nedenle kaos ortamı meydana getirmek isteyenlere fırsat verilmemeli. Aklı selim öne çıkmalıdır. Sağ duyu hakim olmalıdır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız