SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaybedilen Puanı Telafi Edeceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:18:41
'Kaybedilen Puanı Telafi Edeceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Erdem İsotçu, Kilis Belediyespor maçını kazanıp, Adıyamanspor maçında kaybedilen 2 puanı telafi etmek istediklerini söyledi. 

Galibiyet serisini devam ettirme açısından Adıyamanspor ile oynadıkları karşılaşmanın kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden İsotçu, öne geçtikleri karşılaşmadan berabere ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydetti.

İsotçu, ellerine geçen avantajı iyi değerlendiremediklerini belirterek, "İsmail Tekin hocamızın göreve gelmesiyle birlikte iyi bir seri yakalamıştık. 3'te 3 ile Adıyamanspor karşısına çıktık. Bizim için önemli bir maçtı. 2-0 öne geçtik ancak bir anlık konsantrasyon eksikliği yaşadık. Oyunu biraz daha soğutabilsek ve konsantre olabilseydik galip gelebilirdik. Ama rakibimiz bizim konsantrasyon eksikliğimizden faydalanıp, 2-2'lik eşitliği buldu. Biz beraberlik sonrası galibiyeti yakalayacak pozisyonlar bulduk. Son dakikada kaçan bir penaltı var. Bu penaltı atışı gol olsaydı, önemli bir 3 puan almış olacaktık. Ama olmadı, bundan sonraki süreçte önümüze bakacağız" dedi.

Hafta sonu deplasmanda Kilis Belediyespor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Erdem, "Bu karşılaşma bizim için çok zorlu geçecek. Ama ligde daha uzun haftalar var. Her şeye geben olan bir sezon yaşıyoruz. Önümüzdeki haftalarda istediğimiz sonuçları alıp, puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz. Bu anlamda Kilis Belediyespor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Adıyamanspor maçında kaybettiğimiz 2 puanı, zorlu Kilis deplasmanında telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız