SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaybedince Uykumuz Kaçıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:11:44
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, aldıkları mağlubiyetlerin uykularını kaçırdığını söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Başaran, mağlubiyetlerin takımdaki herkesi çok üzdüğünü ifade ederek, "Kaybettiğimiz maçlar sonrası uykularımız kaçıyor" dedi. 

Başaran, gidişatı düzeltmek için sıkı çalıştıklarını kaydederek, "Şuanda herkesten daha fazla biz üzgünüz. Dışarıdan çok fazla takmıyormuşuz gibi bir hava var. Maçlardan sonra sabahlara kadar takım arkadaşlarımız ile konuşuyoruz. Maç sonlarında uyuyamadığımız oluyor. Ama sahada elimizde geleni mücadeleyi gösteriyoruz. Bazen olmayınca da olmuyor. Balıkesirspor karşısında da bu böyleydi. Gol pozisyonlarından yararlanabilseydik eğer, skor çok farklı olurdu. Bu gidişatı düzeltecek olan da bizleriz. O yüzden çok sıkı çalışıyoruz. En kısa zamanda güzel galibiyetleri hanemize yazdıracağımızı düşünüyorum” diye konuştu. 

"İYİ BİR EKİPLE KARŞILAŞACAĞIZ"

Genç orta saha oyuncusu, Şanlıurfaspor'un iyi bir ekip olduğunu belirterek, deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydetti.

Zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini dile getiren Başaran, "Şanlıurfaspor maçı zor bir deplasman olacak. İyi bir kadroya sahipler. Bence Balıkesirspor’dan iyi bir takımlar. Sahada rakipten çok daha fazla konsantre olup, çok fazla mücadele edip kazanmak istiyoruz. Puan veya puanlarla dönüp, iç sahadaki Erciyespor maçından da mutlak galip gelmek istiyoruz. Bu yüzden sıkı çalışıyoruz. Malatyaspor taraftarlarını mutlu etmek için, elimizden geleni yapacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız