SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaybetmemek de Önemli"

0
Güncellendi - 2018-10-09 05:11:01
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Yeşilyurt Belediyespor’da 11 Nisan karşılaşmasını değerlendiren teknik direktör Hayati Palancı, “Kazanmak için gittik ama olmadı. 11 Nisan gibi güçlü bir rakip karşısında kaybetmemek de önemli” dedi.

BAL’da 3. haftayı Şanlıurfa 11 Nisan beraberliğiyle kapan Yeşilyurt Belediyespor’da maçın ardından konuşan Palancı, aldıkları 1 puanın öneminin büyük olduğunu ifade etti. Ligde üst sıralara oynayan takım sayısının fazlalığına işaret ederek sözlerine başlayan Palancı, “Şanlıurfa deplasmanına kazanmak için gittik ama olmadı. 11 Nisan gibi güçlü bir rakip karşısında kaybetmemek de önemli. Maçın geneline bakıldığında galip gelebileceğimiz pozisyonları da bulduk ama bu pozisyonları değerlendiremedik. Ligin 3 haftalık bölümüne bakıldığında giderek yükselen bir form grafiğimiz olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Bu hafta da hem fiziksel, hem zihinsel olarak üzerine koymuş bir takım vardı sahada. Tabi burada 2 puan kaybettik ama diğer taraftan da rakibimizin gücünü de göz önünde bulundurmak lazım. Hiçbir takım için burası kolay bir deplasman olmayacak. Biz de bugün zor bir deplasmanda bir puan çıkardığımız için memnunuz” diye konuştu.

iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Aliiyy (5 yıl önce)
    Al bir hasüt malatyalı daha:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)Aliiyy isimli kullanıcı yorumuna
    alakası yok. Yeşilyurtspor'a geçmiş olsun diyorum o kadar. Hayati Palancı Yeni Malatyaspor'dan uzak durduktan sonra hiç sorun yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Hayati Palancı 2006-2007 sezonunda PTT liginde Malatyaspor'un teknik direktörüdür. Malatyaspor'un kadrosu tüm rakiplerinden açık ara çok ileridedir. Sebastian Johansson ve Senkerik gibi iki çok etkili yabancısı vardır. Diğer takımlarda nerdeyse hiç yabancı oyuncu dahi yoktur. Ligin en zayıf takımı, oyuncularının büyük kısmı çok genç ve amatör olan Uşakspor ile deplasmanda oynadığımız maçta bir türlü takım organize olamaz. İki pas dahi yapamayan Uşakspor ile 0-0 berabere kalırız. Maçtan sonra Hayati Palancı "Deplasmanda alınmış bir puan var." diye kendini savunur. Sonuç mu? O sezon kaçan şampiyonluktan sonra Malatyaspor bir daha belini doğrultamaz. Malatya 1. amatör ligine bir bakın derim. Yeşilyurtspor'un sonunu ne olacağını geçmişe bakıp görebiliyorum.
    0
    0
    Yanıtla