SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaybetmeye Tahammül Yok'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:07:13
'Kaybetmeye Tahammül Yok'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’ta haftayı Elazığ Yolspor galibiyetiyle kapatan Yeşilyurtspor’da Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıkları moralli bir şekilde devam ediyor. 

11 maçlık galip gelememe serisine 14 hafta sonra son veren Yeşilyurtspor’da yüzler gülüyor.

Mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 3.Grupta ligde kalma savaşı veren Yeşilyurtspor’da Elazığ Yolspor karşısında alınan 3 - 0’lık galibiyet moralleri yerine getirirken, takım Şanlıurfa Karaköprü maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hafta sonu yapılacak üniversiteye giriş sınavları(YGS) nedeniyle maçını önümüzdeki Salı günü oynayacak Yeşilyurtspor’da hedef bir galibiyet serisi yakalamak.

Yaptığı açıklamada Elazığ Yolspor karşısında aldıkları galibiyetin umut verici bir galibiyet olduğunu söyleyen Teknik Sorumlu Mustafa Taşar, oynadıkları futbolu daha iyi duruma getirmeleri gerektiğini belirtti.

Rakip yarı alana geçişlerde yaşadıkları top kayıplarının ilerleyen haftalar için sıkıntı verebileceğini söyleyen Taşar, “Elazığ galibiyetini ve bu skoru bekliyordum. Fert fert iyi isimlere sahibiz. Sadece takım olma ve oyun içinde birlikte kalma konusunda sıkıntılarımız vardı. Bunu da yaptığımız çalışmalarla bir nebze olsun aştık ve biraz geçte olsa skora yansıttık. Ancak tam olarak istediğimiz oyunu henüz sergileyemedik. Daha fazla skor düşünmemiz gereken bir dönem. Çıkarken çok top kaptırıyoruz ve bunu çözemezsek her maçta sıkıntı yaratabilir” dedi.

Kalan tüm maçlardan puanla ayrılmaları gerektiğini de ifade eden Taşar, “Önümüzdeki Şanlıurfa deplasmanında da galip gelerek, kazanma alışkanlığı yakalamamız lazım. Bu haftaki galibiyetin anlam taşıması için bu haftada puanlar almalıyız. Ligin boyu kısaldıkça daha az hata yapan takım şanslı olacaktır. En kısa zamanda birkaç basamak yükselerek bu psikolojiden kurtulmamız gerekiyor. Alt sırada olunca oyuncular stres ve baskıdan asıl performanslarını gösteremiyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız