SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Ligde Dengeler Çok Oynak"

0
Güncellendi - 2016-02-10 00:51:17
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan, "Lig başladığında görüntü çok farklı bir yere kaydı. Aldığımız üst üste mağlubiyetler, bizim için hoş bir manzara oluşturmadı. Bu saatten sonra yapacak bir şey yoktur. Moral olarak inanın bizde kötüyüz" dedi.

Sarı kırmızılıların devre arasında Balıkesirspor'dan kadrosuna kattığı tecrübeli defans oyuncusu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Erdoğan, kendi durumu, takımdaki son durum ve gelecekle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

"KAYBETTİĞİMİZ MAÇI GERİ GETİREMEYİZ"

Tecrübeli defans oyuncusu, Multigroup Alanyaspor karşısında aldıkları mağlubiyetin kendileri adına kötü olduğunu ifade ederek, "Yaklaşık 20-25 gün önce sarı kırmızılı ekip ile sözleşme imzaladım. Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle verilen arada takıma ancak dahil oldum. Alanya’da gayet istekli ve güzel bir kamp dönemi geçirdik. Hocamızın isteği doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Özellikle Alanyaspor maçına da takım olarak iyi hazırlanmıştık. Forma giyemedim ama dışarıdan takımı izleme fırsatı buldum. Maçın başlarında kalemizde gördüğümüz goller ile maalesef mağlup olduk. Bu mağlubiyet bizim adımıza kötü oldu. Takım gerçekten bu maçta çok umutluydu. Kaybettiğimiz maçı geri getiremeyiz artık. Ancak bu maçın telafisini yaparız ancak. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

"BU SAATTEN SONRA YAPACAK BİR ŞEY YOK"

Gazetecilere samimi açıklamalarda bulunan Erdoğan, kendisinin takıma katılmadan önce Play-Off'u kovalayacak bir takım olduğunu ancak görüntünün çok farklı bir yere doğru kaydığını belirtti.

Erdoğan, rakip takımların geride kalan haftada kötü sonuçlar almalarının kendileri için tek moral kaynağı olduğunu kaydederek, şunları söyledi: "İlk olarak başkan ile İstanbul’da görüştüğümde, takımın çok farklı bir hedefi vardı. Play-Off’u kovalayacak bir takım vardı. Ona göre transferler planlanıyordu. Kısmen de bu transferler yapılıyordu. Sonra lig başladığında görüntü çok farklı bir yere kaydı. Aldığımız üst üste mağlubiyetler, bizim için hoş bir manzara oluşturmadı. Bu saatten sonra yapacak bir şey yoktur. Moral olarak inanın bizde kötüyüz. Sevindiğimiz tek nokta ise çok şükür bizim kötü geçirdiğimiz haftayı, rakip gördüğümüz takımlarda kötü geçirdi. Bu bize moral oldu. Çalışıp bunun üstesinden geliriz. İnşallah bu haftadan itibaren toparlanıp, iyi sonuçlar alacağız."

"TAM HAZIR OLMAM 2-3 HAFTAYI BULUR"

Kendisinin durumuyla ilgili de açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, "Bende en kısa zamanda hazır olacağım. Hocam ne zaman isterse sahaya çıkacağım ama her şeyin bir gerçeği var. Ligin 10’ncu haftasında bir sakatlık geçirdim. Takımdan ayrı kaldı. Takımla idmanlara başlayalı henüz 12 gün oldu. 12 günde bir oyuncu hemen hazır olmaz. Yüzde yüz sorumluluk alma derecesine gelmem 2-3 haftayı bulur. Hocam görev verirse de Cumartesi günü maça çıkar elimden geleni ortaya koyarım" dedi.

"SIKINTILI DURUMDAN HEP BİRLİKTE KURTULMAK İSTİYORUZ"

Erdoğan, sıkıntılı durumdan hep birlikte kurtulacaklarını ifade ederek, "Bu ligde dengeler çok oynak. Bu hafta da lider Karabükspor’u konuk edeceğiz. Enteresan sonuçlar alınabiliyor. Bizim bu zorlu maçta tek dezavantajımız moral açısından kötü durumdayız. Karabükspor’un avantajı ise moralli olmaları. Bu hafta sıkıca çalışarak, o üzerimizdeki karabulutları dağıtmak için sahaya çıkıp yapacağımızın en iyisini yapmaya çalışacağız. Yenilmeyecek bir takım değil. Eski takımımla biz rakibi yendik. Sonuçta burası Malatya. Yabana atılacak bir şehir değil. Potansiyeli olan şehir. İnsanların gözünün üstünde olduğu ve kalben bağlı olduğu bir şehir. Dışarıdan böyle görülüyor. İnşallah içeride de böyledir. Sahadaki arkadaşlara bunu bu maçta hissettirler. Batacaksak da çıkacaksak da beraber yapacağız. Bunun bilincinde olup, ortak paydada buluşuruz ve sıkıntılı durumdan hep birlikte kurtuluruz" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • eyyup (8 yıl önce)
    malatyaspor dan ümidiniz yoksa niye ilgileniyorsunuz çekilin gölge yapmayınbiz 3 hafta maç alsak playof için konuşacaksız
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim Karataş (8 yıl önce)
    2-3 hafta sonra zaten lig bitecek. Sapasağlam Kamil'i gönderip bu cam adamı getirdiklerini mi yanalım, boşa giden paralara mı yanalım? Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse bu takım artık düşmeyi maalesef haketti. Malatya ile aynı anda başlayan bütün stad inşaatları bitti bizimkinin daha 400 günü var. Yönetim ayrı beceriksiz, teknik ekip ayrı becereksiz ve bence en büyük sorumlu olan futbolcular hem beceriksiz hem isteksiz. Yazık oldu bu takım için onca çileye katlanan taraftarlara
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal (8 yıl önce)
    İki, üç hafta sonra hazır olacak adamın bize faydası olmaz. Bize şu anda hazır adam lazım, iş işten geçtikten sonra hazır olasın nola olmayasın nola, acemi yönetimin yaptığı işler işte...
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMAL (8 yıl önce)
    yeni transferler hazır olana kadar.ligin dibini boylarız ki ondan sonra panik başlar.herkez girecek delik aramaya başlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (8 yıl önce)
    dogru söylemiş arkadaş olan olmuş daha oynan mamış 14 maç var ve ne olacagı belli degil inanmak lazım alacagımız 3 maç bizi farklı yerlere getirecektir takımımız kaliteli oyunculardan kurulu birlik ve beraberlikle takıma sahip çıkılması lazım iyi günde herkes dost olur önemli olan kötü günlerde destek olmak inşallah iyi olacak bu hafta ben en az 1 puanla ayrılacaz diyorum
    0
    0
    Yanıtla