SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaygan Yol Kazaları:8 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:41:50
Kaygan Yol Kazaları:8 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Yolların yağış nedeniyle kaygan olması yüzünden meydana gelen  kazalarda da 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

AMBULANS KAZA YAPTI..

Adıyaman’dan Malatya’ya hasta taşıyan ambulansın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. 

Kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu Suçatı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adıyaman’dan Malatya’ya hasta nakli yapan Y.B. yönetimindeki  02 HC 763 plakalı ambulans, havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada araç içerisinde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 1 sağlık görevlisi ile birlikte hasta ve hasta yakını olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine giden ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

TIR DEVRİLDİ..

Kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu Suçatı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seyhan Aloğlu (40) idaresindeki yakıt tanker dorsesi takılı 01 CST 84 plakalı TIR, havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada tanker dorsesi boş olan TIR’ın sürücüsü yaralandı. Aloğlu, ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..

Yeşilyurt İkizce yakınlarında A.T. yönetiminde bulunan araç, sabaha karşı yolun kaygan olması nedeniyle devrildi, 2 kişi yaralandı.

Doğanşehir Güzelköy Mahallesi civarında Ö.A.N. yönetimindeki aracın devrilmesi sonucu sürücünün yaralandığı bildirildi.

Doğanşehir Kurucaova'da da C.C. yönetimindeki araç kaygan yolda sürücünün kontrolundan çıkarak devrildi, sürücü yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız