SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KAYHİB Encümen ve Komisyonları Belirlendi

0
Güncellendi - 2016-05-12 02:35:07
KAYHİB Encümen ve Komisyonları Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği (KAYHİB) 2016 yılı 1. Olağan Meclis toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Başkanlığında gerçekleştirdi.

KAYHİB meclis toplantısında 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile 2015 yılı kesin hesabı görüşülerek karara bağlanırken, komisyonlara da üye seçimleri yapıldı.

Yapılan seçimler sonucunda Encümen ve komisyonlarda şu isimler görev aldı:

Encümen

Fetahmet Bay

Nevzat Öztürk

Recep Gülbey

Hasan Demez

İhsan Akmurat

Özgür Evren

Mustafa Timurkan

Plan Bütçe Komisyonu

Cemal Akdemir

Sebahattin Ateş

Mehmet Aslan

Ramazan Çetin

Yaşar Koca

Kültür Komisyonu

Osman Avşar

Fetahmet Bay

Mustafa Nadir Kınık

Turizm Komisyonu

Sebahattin Ateş

Kadir Yoldaş

Osman Avşar

Zerrin Palancı

Zafer Kırcuval

Altyapı Komisyonu

İhsan Akmurat

Mehmet Polat

Aliseydi Millioğulları

Nevzat Öztürk

Yusuf Aksaç

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

aa

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız