SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıhan da 2. Lig A'da..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'a geçtiğimiz sezon 24. haftada gelen ve takımı 10 hafta yöneten teknik direktör Ümit Kayıhan, 2. Lig A grubu ekiplerinden Kocaelispor'la anlaştı.

KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kocaelispor Kulübü Başkanı Cemal Derya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir ile Kocaelispor'un 27 Haziran Salı günü yapılacak olağanüstü kongresinde başkan adayı olacak Mustafa Ekşi ve bazı yöneticiler katıldı.

Kocaelispor'un büyük bir camia olduğunu, geçmişinde önemli başarılar bulunan bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Kayıhan, yeni sezonda öncelikli hedeflerinin ligi ilk altı takım arasında bitirmek olduğunu kaydetti.

Bazı mevkiler için transfer yapılması gerektiğini dile getiren Kayıhan, “Teknik heyetimle birlikte bugünden itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız. Bu açıdan bizi zor günler bekliyor. Transfer politikamızı belirleyip, Kocaelispor'a nasıl katkıda bulunabileceğimize bakacağız. Kulübün ekonomik durumunu da düşünerek, yük getirmeyecek isimler üzerinde yoğunlaşacağız” dedi.

Kayıhan'ın yardımcılıklarına Murat Özdüven, Malik Gençalp ve Mehmet Altıparmak getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız