SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıhan:''15 Mayıs'a Kadar Olağanüstü Hal İlan Ettim''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve yeni teknik direktör Ümit Kayıhan lig TV’de canlı yayınlanan “Futbol Gündemi” adlı programa katılarak soruları yanıtladılar...

Malatyaspor başkanı Hikmet Tanrıverdi, “Malatyaspor’daki sorun hocadan mıydı ?” şeklindeki soruya; “ Zaman zaman bir kan değişikliği takıma iyi gelebiliyor... Ziya Hoca’da böyle bi değişiklik nedeniyle gönderildi... Ümit Hoca’ya güveniyoruz oyuncu psikolojisini iyi biliyor. Bu arada, Ümit hocayı da takdir etmek lazım. Bu durumdaki bir takımın başına geçmek, görev almak hiç kolay değil. Henüz herşey bitmiş değil. Alınmamış daha 30 puan var. Bizde bize gereken puanları alıp bu takımı bu lig de bırakacağız... Ligin altı çok karışık heran herşey değişebilir. Mücadelemiz son 90 dakikaya kadar devam edecek. Ben Malatyasporsuz bir Süper Lig düşünemiyorum..” dedi...

Malatyaspor’un yeni teknik direktörü Ümit Kayıhan’da şu değerlendirmeleri yaptı; “ Şu an için olağanüstü şartlar söz konusu... Daha önümüzde 10 maç var ki bu da 30 puan demek... 15 Mayıs’a kadar ben Malatyaspor da “olağanüstü hal” ilan ettim. 2 ay boyunca futbolcu kardeşlerimle birlikte büyük bir özveriyle Malatyaspor’u bu korku dolu rüyadan çıkaracağız” dedi...

Malatyaspor- Ç.Rize maçı aynı zamanda lig TV’nin iki eski yorumcusunun mücadelesi şeklinde de geçecek... Ç.Rize’yi bir süredir Güvenç Kurtar çalıştırıyor.

KAYIHAN NE DEDİ?
Malatyaspor’un yeni teknik patronu Ümit Kayıhan, Malatyaspor Resmi Internet sitesine de bir açıklamada bulundu.

Salı 19.00 uçağıyla İzmir’den İstanbul aktarmalı olarak Malatya’ya uçacak olan Kayıhan, Çarşamba günü bir toplantı yapmayı planladığını belirterek “Toplantıda niye geldiğimi anlatacağım. Çok kötü bir fikstürümüz var. Lig sonuncusuyuz. Amacımız Malatyaspor’u ligde bırakmak için uğraş vermek. Bütün uğraşlarımız bu yönde olacak” dedi.

KAYIHAN'IN BASIN TOPLANTISI..
Öte yandan, Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Ümit Kayıhan'ın, Çarşamba günü saat 11.00'de Malatyaspor Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, açıklamalarda bulunacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız