SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıhan'la Anlaşılamadı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da olağanüstü kongreye gitme kararı alan Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki yönetim, diğer yandan kulübün bu dönem yapılması gereken işleri konusunda "göreve devam edecekmiş gibi" çalışmalarını sürdürürken, Teknik Direktörlük için Ümit Kayıhan'la yapılan görüşmede, maddi konularda anlaşılamadığı ve ibrenin Rıdvan Dilmen başta olmak üzere diğer alternatiflere çevrildiği, Rıdvan Dilmen'e teklif götürüldüğü bildirildi.

KAYIHAN OLMADI..
Malatyaspor'un teknik direktörlük görevine 24. hafta sonunda getirilen ve "küme düşülmesine karşın" 10 haftadaki performansı nedeniyle "tepki toplamayan" Ümit Kayıhan, 2. lig A grubunda "şampiyonluk" mücadelesi verecek olan sarı-kırmızılı takımda, yeni dönemin en önemli teknik direktör alternatiflerinden biriydi.

Kayıhan'la, Salı günü İstanbul'da yapılan görüşmelerde, Tanrıverdi'nin Malatyaspor'un teklifini ilettiği, Kayıhan'ın da geç saatlere kadar teklif edilen mali koşulları değerlendirmek için süre istediği, daha sonra olumlu yanıt vermediği bildirildi.

Ümit Kayıhan'la, geçtiğimiz sezonun 24. haftasının ardından anlaşılmış ve sezon sonunda maddi koşulları tekrar görüşülmek üzere, 1.5 yıllık anlaşma sağlanmıştı. Kayıhan'la anlaşılamadığı için, kalan 1 yıllık süreyle ilgili sözleşme geçersiz oldu.

İKİNCİ TEKLİF DİLMEN'E..
Malatyaspor'un, Kayıhan'dan "olumsuz" yanıt almasının ardından Rıdvan Dilmen'e teklif ilettiği, Dilmen'in Çarşamba günü ya da en geç Perşembe gününe kadar yanıtını Malatyaspor'a ileteceği öğrenildi.

Dilmen'in yanı sıra, Rıza Çalımbay ve Levent Eriş'in de, Tanrıverdi başkanlığındaki yönetimin teknik direktör alternatiflerinden olduğu belirtildi.

"UCU AÇIK" İŞLEMLER..
Malatyaspor'da kongre öncesi süreçte "yapılması gereken işleri" yapacağını belirten Tanrıverdi'nin, transferler ve diğer işlemlerde, "eğer kendisi görevde olmadığı takdirde, görevde olanların istediği tasarrufu yapabilecekleri" bir şekilde görüşmelerde bulunduğu ifade ediliyor.

Bu arada, Çarşamba'dan itibaren bir hafta süreyle yurt dışında olacağı belirtilen Tanrıverdi'nin, futbolcu transferleri için de, yurda dönüşünde bazı görüşmeler yapacağı belirtiliyor. İlk etapta görüşülecek futbolcu sayısının 5 olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız