SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayınbiraderini Bıçakladı

A- A+ PAYLAŞ

Sancaktar Mahallesi’nde 24 yaşındaki karısını döven şahsın, kendisine müdahale eden kayınbiraderini de bıçakla ağır yaralayıp kaçtığı bildirildi.

Sancaktar Mahallesi’nde oturan 24 yaşındaki Y.B. adlı kadın, 00.00 sıralarında 28 yaşındaki eşi H.B. tarafından dövüldü. Genç kadın alkollü olarak eve gelen eşinin kendisini tehdit ettiğini de söyledi. Bu olaydan bir süre sonra 19 yaşlarındaki K.B. bıçakla ağır yaralı olarak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının kardeşi V.B., 01.20 sıralarında abisinin eve bıçakla yaralı olarak geldiğini, kendisini eniştesi H.B.’nin vurduğunu söylediğini bildirdi. Yaralı tedavi altına alınırken, polis kaçan H.B.’yi aramaya başladı.

Öte yandan, Yıldıztepe Mahallesi’nde 44 yaşındaki F.F.Ş. adlı şahıs, sırtından bıçakla ağır yaralanmış halde Devlet Hastanesi’ne getirildi. Yaralı tedavi altına alınırken, polis olayın bir iş anlaşmazlığı sonucu çıkan kavga sırasında yaralının iş arkadaşı 45 yaşındaki İ.K. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi ve şahsı gözaltına aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız