SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp 13 Kişi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da geçtiğimiz hafta içerisinde çeşitli nedenlerle evlerini terk eden ya da evlerine dönmeyen kadınlı- erkekli kişiyle ilgili araştırmanın polis tarafından sürdürüldüğü, bunlardan 2’sinin daha sonra evlerine döndüğü bildirildi.

OLAYLAR..
Polise başvuran 42 yaşındaki S.A. adlı kadın, 47 yaşındaki kocası H.A.’nın kayıp olduğunu bildirdi. Şahıs aranırken, kendiliğinden eve döndü ve aranmasından vazgeçildi.

49 yaşındaki İ.D. adlı şahıs da, polise başvurarak 17 yaşındaki oğlu C.D.’nin kayıp olduğunu bildirdi.

İstiklal Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki A.K. adlı kadın, savcılığa verdiği dilekçeyle, kayıp olan 19 yaşındaki oğlu Ö.K.’nin bulunmasını istedi.

Fırat Mahallesi’nde oturan 19 yaşındaki A.B. adlı kızın kayıp olduğu da, annesi 55 yaşındaki A.B. tarafından polise bildirildi. Polis araştırmaya başladı.

Şehit Fevzi Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki E.K. adlı şahıs, polise başvurarak 25 yaşındaki ablası S.K.’nın akrabalarına gideceğini söyleyerek ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi.

Turgut Özal Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki A.D. adlı kadın, 26 yaşındaki kocası K.D.’nin işe gitmek üzere sabah ayrıldığı evlerine geri dönmediğini, gidebileceği yerlerde bulamadığını, yüklü miktarda borcu olan eşinin hayatından endişe ettiğini polise bildirdi ve bulunmasını istedi.

Çöşnük Mahallesi’nde oturan 19 yaşındaki E.T. adlı gencin, bir süre önce aracı tamire götüreceğini belirterek ayrıldığı evlerine dönmediği annesi 62 yaşındaki S.K. tarafından polise bildirildi.

Fırat Mahallesi’nde 14 yaşındaki M.E. adlı çocuk, sabah ayrıldığı evlerine dönmeyince 56 yaşındaki annesi Z.E. polise başvurdu.

Hasan Varol Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki Y.T. adlı kadın, polise başvurarak 52 yaşındaki eşi R.T.’nin eşi olduğunu, kendisinin çocuklarıyla birlikte evden taşındığını, kocasının yeni taşındıkları eve 2 aydır gelmediğini ve nerede olduğunu da bilemediklerini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Sivas Caddesi’nde oturan 53 yaşındaki S.A. adlı kadın, 16 yaşındaki kızı S.B.’nin okula gitmek için evden ayrıldığını, geri dönmediğini, yaptığı araştırmada kızının okuldan çıktıktan sonra O.K. adlı şahısla birlikte gittiğini öğrendiğini, kızının zorla alıkonulduğunu düşündüğünü polise bildirdi ve bulunmalarını istedi.

Kiltepe Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki E.T. adlı kızın sabah kursa gitmek için ayrıldığı evine dönmediği babası 39 yaşındaki A.T. tarafından polise bildirildi.

Koyunoğlu Mahallesi’nde 21 yaşındaki M.Y. adlı kızın kaybolduğu, annesi 55 yaşındaki A.Y. tarafından polise duyuruldu. Polise ifade veren anne A.Y., sabah kursa gitmek için çıkan kızının dönmediğini, daha sonra bir şahsın arayarak kızının Mersin’de kendisinin yanında olduğunu ve kendisinin de kızının eşi olduğunu söylediğini, sonra telefonu kapattığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Darende ilçesinde oturan 17 yaşındaki N.C. adlı kız öğrencinin okuldan çıktıktan sonra kaybolduğu, kızın 2 yıldır telefonla görüştüğü aynı yaştaki M.A.B. ile birlikte gitmiş olabileceği bildirildi. Polis önce M.A.B.’yi buldu ve kızın yanında olmadığını saptadı. Araştırma devam ederken N.C., Heyiketeği Mahallesi’nde komşuları tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız