SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Çocuk Ölü Bulundu

A- A+ PAYLAŞ

2 gün önce Taştepe Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oyun oynamakta iken kaybolan 7 yaşındaki Arzu'nun cesedi bulundu. Küçük kızın evlerinden 2.5 kilometre uzaklıktaki kanalda bulunduğu ve suda boğularak öldüğü öğrenildi.

Taştepe'de oturan 7 yaşındaki Arzu Dayanh, 2 gün önce kapıplara karıştı. Küçük kızın akrabası Aydın İnanç, yerel basın kuruluşlarına başvurarak, "Yeğenim evin önünde oynarken kayboldu. İlk etapta yan komşulara gittiği sanmıştık ancak yapılan aramalara rağmen bulunamadı. Bunun üzerine emniyet ve jandarmaya haber verdik. Ailesi perişan oldu. Yeğenim 2 gündür kayıp, görenlerin ve yerini bilenlerin polise- jandarmaya bilgi vermesini istiyoruz.." diyerek yardım istemişti.

Araştırmalar sürerken, küçük kızın cesedinin bugün öğleden sonra evlerinden 2.5 kilometre uzaklıktaki su kanalında bulunduğu bildirildi. İlk incelemede suda boğularak öldüğüna ilişkin saptamalar yapılan küçük kızın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız