SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Doçentin Cesedi Bulundu

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:12:28
Kayıp Doçentin Cesedi Bulundu
A- A+ PAYLAŞ
 
Elazığ’da bir haftadır kayıp olan Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevli kadın doğum uzmanı 47 yaşındaki Doç. Dr. Bilgin Gürateş’in dün gece Gümüşkavak Mahallesi’nde cesedi bulundu. Gürateş’in elleri ve ayaklarının bağlı, boynunda ip bulunduğu ve kasığından tabanca ile vurulduğu belirlenirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
 
Çalıştığı hastaneden 16 Ocak’tan itibaren 26 Ağustos 2012 tarihine kadar ücretsiz izne ayrılan Doç.Dr.Bilgin Gürateş’ten 28 Mart gününden itibaren haber alınamadı. Doç. Dr. Gürateş’in bulunması için polis, özel bir ekip kurarak çalışma başlattı. 
 
Bekar olan ve yalnız yaşayan Doç. Dr. Bilgin Güretaş’ın evi, hastanedeki odası ve muayenehanesinde polis ekipleri tarafından arama yapıldı, evinin çevresindeki bir işyerine ait güvenlik kamerası incelemeye alındı. İncelemede, Doç. Dr. Gürateş’ın özel otomobilinin, 28 Mart’ta saat 10.30’da beyaz montlu bir kişi tarafından evinin önüne getirilip bırakıldığı görüldü, polis çalışmasını bu yöne kaydırdı.
 
CESEDİ BULUNDU
 
Çalışmaların sürdüren polis, dün gece Gümüşkavak Mahallesi’ndeki bir arazide Doç. Dr. Bilgin Gürateş’in cesedini buldu. Doç. Dr. Gürateş’in cesedi, hastane morguna kaldırıldı. Elleri ve ayakları bağlı ve boynunda ip bulunan Doç. Dr. Bilgin Gürateş’in, kasığından bir kurşunla vurulduğunun tespit edildiği belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız