SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp El de Kuyudan Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:18:16
Kayıp El de Kuyudan Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 11 ay önce kaybolan 21 yaşındaki Mehmet Karaman adlı gencin bulunan cesedinden sonra kayıp olan sol eli de, cesedin çıktığı kuyuda bulundu. 

Eniştesi Mehmet Bayar tarafından 11 ay önce uyuşturucu bağımlısı olduğu gerekçesiyle tedavi amaçlı olarak getirildiği Malatya’da kaybolan ve 11 ay sonra cesedi, eniştesinin babasına ait evin bahçesindeki su kuyusunda bulunan Mehmet Karaman’ın otopsi esnasında olmadığı fark edilen sol eli için yeniden arama çalışması yapıldı.

Ağzı kapatılarak, elleri kelepçelenerek ve ayakları da bağlanarak taş eklenmiş bir vaziyette kuyuya atılan ve üzerine kireç döküldüğü ortaya çıkan Mehmet Karaman’ın sol eli için AFAD ekiplerinin yardımı ile Hidayet Mahallesi Oral Sokaktaki kuyuda arama yapıldı.

Kuyuya inen AFAD görevlisi kuyunun içinde sol eli bularak çıkarttı. Sol el cesedin bulunduğu Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Sol elin takılan kelepçe nedeniyle kopmuş olabileceği belirtiliyor.

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle 11 ay önce ailesinin bulunduğu İstanbul’dan Malatya’ya tedavi amaçlı olarak getirilen Mehmet Karaman’ı ablasının kocası Mehmet Bayır’ın öldürmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor. Enişte Mehmet Bayır, 6 ay önce ise bacanağı olan Recep Kala’yı (46) Battalgazi ilçesinin Şişman Mahallesi yolu üzerinde öldürmekten şuanda cezaevinde bulunuyor. Katil zanlısının babası ise yine 6 ay önce oğlunun işlediği cinayetin ardından Battalgazi ilçesinde bir kayısı bahçesinde intihar etmişti.

Bu arada, Mehmet Karaman’ın İstanbul’da oturan ailesinin Malatya’ya gelerek cenazeyi teslim alması bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız