SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Eşler Aranıyor

A- A+ PAYLAŞ

Aynı gün iki kişi kayboldu.. Polise başvuran eşleri, kayıpların yaşamlarından endişe ettiklerini, bulunmalarını istediler. Bu arada, sitemizde ilk yayına konulan haberde, yanlış bir algılama sonucu kayıpların kadın olduğu ifadesine karşın, kayıpların kocalar olduğu belirtildi.

Şehit Fevzi Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki F.B. adlı kadın Sanayi Polis Merkezi’ne başvurarak, eşi 34 yaşındaki A.O.B.’nin, akşam 18.00 sıralarında birşey söylemeden evden ayrılın geri gelmediğini, gidebileceği yerleri aradığını, ancak bulamadığını, hayatından endişe ettiğini belirterek bulunmasını istedi.

Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki G.Y. adlı kadın da Sanayi Polis Merkezi’ne başvurarak, ilk kayıpla aynı saatlerde 29 yaşındaki eşi Ö.Y.’nin eve gelmediğini, gidebileceği yerleri aradığını, bulamadığını, hayatından endişe ettiğini bildirdi. Polis iki şahsı bulmaya çalışıyor.

Bu arada, Pütürge ilçesinin Köylü Mahallesi’nde oturan 47 yaşındaki A.Z. adlı kadın da ilçe Emniyet Amirliği’ne başvurarak, 45 yaşındaki eşi A.Z.’nin 7 Ocak günü evden ayrıldığını, aradan geçen zamanda geri dönmediğini belirterek, bulunmasını istedi.

Öte yandan, polise başvuran 41 yaşındaki Y.K. (E) adlı kadın da, polise başvurarak, aralarında boşanma davası devam eden 48 yaşındaki eşi M.E.’nin, İnönü Caddesi’nde çalıştığı işyerine gelerek kendisine hakarette bulunduğunu ve tehdit ettiğini öne sürdü. M.E. suçlamayı kabul etmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız