SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Genç Kız Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:39:07
Kayıp Genç Kız Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Ailesi tarafından Cuma günü polise kayıp olduğu bildirilen ve zihinsel özürlü olduğu öğrenilen 18 yaşındaki Edanur Atlı adlı genç kız, Cumartesi sabaha karşı Derme Kanalı'nda ölü bulundu.

Çırmıhtı-Gündüzbey Banazı Gediği mevkiindeki bahçesini 04.30 sıralarında sulamaya giden bir vatandaş, Derme Kanalı'ndan su çekmek için motopompu çalıştırmak isterken, kanalın içindeki boruya takılmış bir ceset farketti ve hemen polisi aradı. Bildirilen yere giden polis ekipleri, ilk incelemelerin ardından cesedin çıkarılması için İtfaiye'den yardım istedi ve gelen itfaiye ekibi cesedi sudan çıkardı. Üzerinde kimlik olmayan ve ilk etapta 10-12 yaşlarında olduğu tahmin edilen cesedin kimliğini belirlemek üzere, polis kayıtları araştırıldı, ancak bu yaşta birine ait kayıp ihbarı bulunamadı.

Cumhuriyet Savcısı'nın da olay yerine gelmesiyle ceset üzerinde yapılan incelemede, cesedin daha büyük yaşta bir kıza ait olduğu anlaşılınca, kayıp ihbarları bu doğrultuda bir kez daha araştırıldı. Bu araştırmalar sonucu, cesedin,  3 Temmuz Cuma günü saat 10.00 sıralarında Hidayet Mahallesi'ndeki evinden ayrılan ve tekrar dönmeyen, yakınlarının kayıp ihbarında bulunduğu 18 yaşındaki Edanur Atlı'ya ait olduğu saptandı.

Ön incelemede vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanmayan kızın cesedi, ayrıntılı otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Genç kızın, yolunu kaybettikten sonra karanlıkta kanalı farketmeyerek suya düştüğü olasılığı üzerinde de duruluyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız