SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kayıp Hayatlar' Sahnede

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:02:52
'Kayıp Hayatlar' Sahnede
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü tiyatro topluluğunun sergilediği ‘Kayıp Hayatlar’ adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Mehmet Tekkanat’ın yazdığı ve Ömer Konakçı’nın yönettiği ‘Kayıp Hayatlar’ adlı tiyatro oyunu, Malatya Halk Eğitim Merkezi’nde seyirciyle buluştu.

Uyuşturucu bağımlılığının açtığı sonuçlar yaralar ve aile içi iletişim konusu ele alındığı tiyatro oyununa Malatyalılar büyük ilgi gösterdi.

‘Kayıp Hayatlar’ adlı tiyatro oyununun yönetmeni Ömer Konakçı, 2013-2014 tiyatro sezonunu açtıklarını ve büyük bir heyecan yaşadıklarını söyledi.

Yeni sezona iyi hazırlandıklarını kaydeden Konakçı, “3 ay boyunca ‘Kayıp Hayatlar’ oyunu için hazırlandık. Türkiye’de yaklaşık 500 defa sahnelenen bir oyun. Özellikle verdiği mesaj itibariyle büyük anlam taşıyor. Bu oyunla çok iddialıyız. Malatya’da bu oyunu 20 kez sahnelemeyi düşünüyoruz” dedi.

Konakçı, tiyatro severleri yeni sezonda büyük sürprizlerin beklediğini de ifade ederek, “Çok anlamlı bir projeyi hayata geçireceğiz. Bu sene Elazığ’da tiyatro festivaline katılacağız. Malatya’yı hatta Doğu Anadolu’yu biz temsil edeceğiz. Onun heyecanı ve gururunu da ayrıca yaşıyoruz” diye konuştu.

Tiyatro oyuncusu Nurullah Kadak ise ‘Kayıp Hayatlar’ ile vatandaşlara önemli mesajlar verdiklerini belirterek, “Çok anlamlı bir oyunla Malatyalıların karşısına çıkıyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte uzun bir süre bu oyuna çalıştık. Çok iyi hazırlandık. Bu anlamlı oyunu halkımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Oyuncu İrem Alhan da, yeni sezonda izleyicileri büyük sürprizlerin beklediğini kaydederek, “Yeni sezonu “Kayıp Hayatlar” oyunu ile açtık. İzleyicilerimiz bizi yalnız bırakmadı. Uyuşturucunun zararlarını anlatan bu anlamlı oyuna üç ay hazırlandık. Bu sene tiyatro adına büyük sürprizlerimiz var” diye konuştu.

‘Kayıp Hayatlar’ adlı tiyatro oyununu, Malatya Halk Eğitim Müdürü Veysel Güler ve Malatya Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İshak Şekeroğlu ile çok sayıda tiyatro sever izledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız