SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Baba-Kız Uçurumda Ölü Bulundu, Oğul Komada

0
Güncellendi - 2018-06-21 22:10:41
Kayıp Baba-Kız Uçurumda Ölü Bulundu, Oğul Komada
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya’da kızının tayin olduğu kırsal mahalleye (köye) ev tutmaya giden baba ve 28 yaşındaki öğretmen kızı dönüş yolunda otomobilin yoldan çıkarak uçuruma yuvarlanması sonucu ölürken, ailenin 19 yaşındaki oğlu da ağır yaralandı.

Gittikleri köyden dönmeyen baba ve 2 çocuğu için polis telsizinden kayıp anonsu yapıldı. Yol güzergahında sürdürülen araştırmalar sonucu, saatler sonra otomobillerinin uçuruma yuvarlandığı, halk otobüsü şoförü baba ile öğretmen kızının öldükleri, ailenin 19 yaşındaki oğlunun da ağır yaralandığı anlaşıldı.

Kaza, Hekimhan-Malatya Karayolu 24. Kilometrede Kızılyarma mevkiinde meydana geldi. Mehmet Kılıç’ın (58) idaresindeki 44 BS 432 plakalı otomobil,  yolun kenarındaki bariyerlerin başladığı boş alanda yoldan çıkarak, uçuruma yuvarlandı.  Yolun tenha olması nedeniyle kaza saatler sonra ancak gece yarısı farkedilirken, araç ile uçtuğu nokta arasında yaklaşık 70 metre ölçüldü. Kazada sürücü ve yanında bulunan Fen Bilgisi Öğretmeni 28 yaşındaki kızı Özlem Kılıç hayatını kaybederken, oğlu 19 yaşındaki Oğuzhan ise ağır yaralandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde halk otobüsü şoförü olarak çalışan baba Mehmet Kılıç, Fen Bilgisi öğretmeni olan kızı Özlem Kılıç’ın yeni tayin olması nedeniyle, beraberinde oğlu Oğuzhan ile birlikte Kuluncak ilçesine bağlı Sofular Mahallesine (köyüne) ev tutmaya gittiler.

Malatya’ya geri dönüş yaparken, saat 18.00 sularında Oğuzhan, evlerini arayarak, Malatya’ya yaklaşık 60 kilometrelerinin kaldığını ve çay demlemelerini istedi. Ancak,  baba, kızı ve oğlu eve dönmeyince yakınları cep telefonlarını aradılar. Cep telefonlarının uzun süren aranmalara  rağmen cevap verilmemesi üzerine,  yakınları durumu polise bildirdiler.  Polis Haber Merkezi, bu ihbar üzerine baba ve 2 çocuğunun isimleri ile araç plakalarını tüm ekiplere yazdırarak, kayıp oldukları duyurusu yaptı. Ayrıca,  Emniyet Trafik ve Jandarma ekipleri Malatya-Hekimhan Karayolu güzergahında araştırma yaptılar.  İlk aramalarda herhangi bir kazaya ulaşılamayınca Jandarma tarafından araçta bulunanların cep telefonu sinyali incelemesi yapıldı ve otomobil 24.00 sularında Hekimhan-Malatya Karayolu’nun 24. Kilometresindeki Kızılyarma mevkiinde karayolundan bakılınca fark edilmeyen uçurumda bulundu. Bunun üzerine bölgeye ambulans ekipleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi itfaiye kurtarma ve AFAD kurtarma ekipleri yönlendirildi.

Aracın içinde baba Mehmet Kılıç’ın öldüğü tespit edilirken, oğlu Oğuzhan ise yaralı olarak bulunarak ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Araçta ve çevresinde bulunamayan genç öğretmeni ise jandarma ekipleri gecenin karanlığında uzun süre aradılar. Genç öğretmenin cenazesine  aracın uçtuğu uçurumun yanındaki ikinci bir uçurumun dibinde  yaklaşık 2 saat sonra, 02.00 sıralarında ulaşıldı.

Yapılan inceleme ve çalışmaların ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Soruşturma devam ediyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • hekimhan (5 yıl önce)
    allah sabirlar versin sahiplerine. sürücü nekadar dikkatli olsada ovirajda çok kaza oluyor. evet yol yeni yapıldı ama orda tünel olması gerekliyken yapmadılar ve üçtane keskin viraj yaptılar. ve böyle kazalara sebep oldular. her kim bu yola böyle sebep olduysa allah bildiği gibi yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    İŞİ BİLENE DEĞİLDE YANDAŞA YAPTIRDIN MI YAPTIKLARI YOLDA BU KADAR OLUR , O VİRAJDA KAÇINCI KAZA BU , , ,
    0
    0
    Yanıtla
  • YOLLARIN KRALI (5 yıl önce)
    ALLAH RAHMET ETSİN. MALATYA HEKİMHAN YOLUNDA ÇOKİYİ ÇALIŞMALAR YAPILDI. DUBLE YOL TAMAMLANDI.BİRÇOK RAMPA VE VİRAJ YOKEDİLDİ. BAZI YERLERDE YOL GÜZERGAHI DEĞİŞTİRİLDİ.(ÇEBİŞ YOKUŞU VE BOZTEPE BARAJI ÜST KIŞMINDA SÜREKLİ TOPRAK KAYMASI OLAN BİR YER VARDI). KAZANIN OLDUĞU VİRAJ ÇOK KESKİN , BU VİRAJ ÜZERİNDE KARAYOLLARI TARAFINDAN YİNE ÇALIŞMA YAPILMALI, VİRAJDA BAŞKA KAZALARIN OLMASININ ÖNÜNE GEÇİLMELİDİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (5 yıl önce)
    Allah rahmet etsin sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (5 yıl önce)
    Allah geride kalanlara sabır versin rahmet eylesin.Bu kazada ne kadar rahmetlinin tedbirsizliği dikkatsizliği varmı bilemiyoruz varsada,yol hatasıda bir o kadar var yolun o bölgesinin projesi yanlış hatalı,oraya tünel yapılması gerekiyordu.üç tane keskin viraj var aman dikkatli olun hemşerilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Allahım bu acıyı kimselere tattırma ,yarabbim ! ,Çok çok acı ,Rabbim yakınlrına sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat kilic (5 yıl önce)
    Jandarma yardimci olmadi malarya emniyeti de yardimci olmadi saolsun baska ilde baska bir polis arkadas yardimci oldu ve sinyalinden nokta tespiti yapip buzleri cenaye ulastirdi. ALLAH RAZI OLSUN ONDAN
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (5 yıl önce)
    bu nasil bi acıdır allah sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • abdurrahman (5 yıl önce)
    allah rahmet eylesin cok aci bir olay
    0
    0
    Yanıtla
  • Yabangulu (5 yıl önce)
    Çok üzüldüm Rabbim mekanlarini cennet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Offff ya .bune ya .yollarin yüzünden .insanlar ölüyor . yazik ya. Allah rahmet eylesin .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Gencecik çocuklar, çok üzüldüm:(
    0
    0
    Yanıtla
  • erdoğan (5 yıl önce)
    allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır yaralıyada acil şifalar versin.çok zor bir durum. sayın sürücüler unutmayın araba dediğin şey 4 civatanın üzerinde gidiyorsun. hız ve dikkat çok önemli emniyet kemerini mutlaka takın.
    0
    0
    Yanıtla