SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Kadın Öldürülmüş

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 1 aydan beri kayıp olduğu bildirilen kadının kocası tarafından öldürüldüğü ve boş araziye gömüldüğü ortaya çıktı. Malatya Polisi 10 ay içinde bu şekilde 4 cinayeti aydınlattı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet tarafından ismi açıklanmayan 3 çocuk annesi 27 yaşındaki kadının yakınlarının polise, kadının 1 aydan beri kayıp olduğunu bildirmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda kadının cesedinin Malatya Şehir Mezarlığı karşısındaki hafriyat topraklarının döküldüğü alanda gömüldüğü tespit edildi.

Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde yapılan kazıda, kadının cesedinin önce çarşafa sarıldığı ve ardından da çuvala konarak ve toprak yüzeyine yakın mesafede gömüldüğü görüldü.

Kadının çıkartılan cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kadının nasıl ve ne şekilde öldürüldüğü yapılacak otopsiyle tespit edilecek.

Emniyet, yapılan soruşturmanın aksamaması dolayısı ile kadının ismini vermekten kaçındı.

Olayla ilgili olarak 4 kişinin gözaltına alındığı, asıl şüpheli olan kocanın ise şuanda firarda olduğu kaydedildi.

Bu arada, Malatya'da son 10 ayda, polise kayıp olduğu bildirilen 3'ü kadın toplam 4 kişinin cesedi toprağa gömülü vaziyette bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız