SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Kadın Öldürülmüş

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kayıp şahıslar üzerinde araştırmasını yoğunlaştıran polis, 18 ay önce polise kayıp diye bildirilen 40 yaşındaki kadının aile içi infaza kurban gittiğini ortaya çıkardı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayış Şubesi ekipleri, polise kayıp diye bildirilen şahıslarla ilgili dosyaları incelemeye aldı. 18 ay önce Yamaç Mahallesi'ndeki evinden ayrılarak kaybolduğu şeklinde polise bildirilen 40 yaşındaki Hanife Durak adlı kadının dosyasını inceleyen Asayiş Şubesi dedektifleri, yaptığı inceleme ve araştırmada kadının Yamaç Mahallesi'ndeki evinde öldürülüp, cesedininin Hidayet Mahallesindeki kaynına ait bahçeye getirilp gömüldüğünü tespit etti. Kadının aile içinde çıkan tartışma üzerine öldürüldüğü belirlendi.

Asayiş Şubesi ekipleri gece Cumhuriyet Savcısı ile birlikte Hidayet Mahallesi'ndeki eve operasyon düzenledi. Polislerin beraberlerinde kazma ve kürekte götürdükleri görüldü. Operasyonda Durak ailesinden 7 kişi gözaltına alınarak Asayiş Şubesi'ne götürüldü. Evin bahcesinde gösterilen noktada Cumhuriyet Savcısının nezaretinde yaplılan kazıda cesede ait olabileceği değerlendirilen kemiklere ulaşıldı. Cesedin bazı bölümlerinin yakılmış olabileceği değerlendirirliyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız