SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Kız Bulundu da..

A- A+ PAYLAŞ

Ailesi tarafından kayıp olduğu polise bildirilen 13 yaşındaki kız, araştırmalar sonucu bulundu. Kızın cinsel istismara maruz kaldığı belirlenirken, polis 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü’nden şu açıklama yapıldı:

“Müşteki C.A. Asayiş Şube Müdürlüğüne yapmış olduğu müracaatında öz kızı (13) yaşındaki G.A.nın kayıp olduğunu ve hayatından endişe ettiğini bildirmesi üzerine bu yönde Ahlak Büro Amirliğince yapılan çalışmada, kayıp söz konusu G.A. bulunmuş, yapılan soruşturma sırasında (13) yaşındaki yaşı küçük G.A.nın cinsel istismara uğradığı belirlenmesi üzerine, olayın Şüphelileri E.K., Z.A. ve M.Ş. isimli şahıslar yapılan operasyon sonucu yakalanmışlardır.

Şüpheliler 26.09.2008 günü adli mercilere sevk edilmişlerdir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz.”

Bu arada polise başvuran 27 yaşındaki F.G. adlı kadın, 38 yaşındaki H.S. adlı şahsın kendisini alıkoyduğunu, bir fırsatını bularak kurtulup polise geldiğini öne sürdü. Araştırma devam ederken, tekrar başvuran F.G., yakınlarının araya girmesi nedeniyle şikayetinden vazgeçtiğini söylerken, ifadesi alınan H.G. adlı şahıs suçlamaları kabul etmedi.

Öte yandan polise başvuran 21 yaşındaki M.A. adlı bayan da, Cezmi Kartay Caddesi’nde 15.50 sıralarında yürürken, 45 yaşındaki S.D. adlı şahsın kendisini takip ettiğini, bilerek koluna çarpıp tacizde bulunduğunu öne sürerken, şahıs suçlamayı reddetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız